Kosmetologi turku, turun kosmetologit, kasvohoito turku, kosmetologi kaarina, kasvohoito kaarina, ripsipidennykset turku, kestopigmentointi turku

AHA-Exfoliator hedelmähappokuorinta, kemiallinen kuorinta.

Posted on Posted in Uncategorized

Kuorinta uudistaa ihoa, ylläpitää ja suojaa ihon luonnollista kosteutta ja kirkastaa viemällä kuolleet ihosolut pinnalta mukanaan.

Jokainen ihotyyppi kaipaa kuorintaa, joskin erilaisia ja erilaisista syistä.  Tämän hoidon jälkeen kosteuttavat ja hoitavat seerumit ja voiteet pääsevät imeytymään helpommin. Meillä on suomessa näitä vuodenaikoja ja se tekee suurimmaksi osaksi vuodesta ihoon enemmän haasteita kun helpotuksia. Hedelmähappokuorinnalla voidaan madaltaa jo syntyneitä uurteita, avata talin tai kuivuuden tukkimaa ihoa tai osittain vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia kuten maksaläiskiä ja rusketusta. Sopii myös Ikääntymisen ensimerkkeihin, aknelle taipuvaan ihoon tai aknen jättämien arpien hoitoon. Ihon jossa ei ole erityisiä ongelmia ja kotihoito on jo kunnossa, voidaan happokuoria kerran tai pari vuodessa ihan vaan boostaamaan ihon uudistumista. Jopa herkälle iholle  koska se jos mikä kaipaa vahvistumista. (Pahasti epätasapainossa olevassa ihossa ensin nostetaan oma puolustus ja kosteus muutaman viikon rutiininomaisella kotihoidolla)

Tässä erityisen hienoa se, että hoito voidaan räätälöidä kaikenlaisille ihotyypeille sopivaksi. Sarjat luodaan sen mukaan mikä on asiakkaan ihonhoidollinen tavoite. Millaisen ihon haluat?  vaikka happo on sanana hieman pelottava on tämä kyseinen sarja kuitenkin hellavarainen Eikä tarvi lähteä punaisena pois hoidosta ja silti saadaan tuloksia jotka on tunnettavissa ja huomaat ne takuulla myös itse.

 

Hapon voimakkuutta säädellään ihotyypin kestävyyden mukaan. Tarkoituksen mukainen tulos olisi aina kuulas ja hehkuva iho, ei punakka ja liiaksi työstetyn oloinen.  Hoito tehdään omana hoitona eikä yhdistetä muihin kasvohoitoihin. Sarjahoitoina viikon välein voidaan ottaa kickstart 3-6 kuorintaa viikon välein. Riippuen mihin ongelmiin puututaan voidaan hoitoväliä vähitellen harventaa tai siirtyä muihin hoitoihin kun saadaan ihon oma toiminta käyntiin halutulla tavalla.

Hedelmähappojen voima on tieteellisesti todistettua ja poweriltan sellaista ettei sitä myydä kotikäyttöön. Minut on koulutettu oikeaoppiseen käyttöön sekä happojen neutralointiin. Kokeile tätä ennen kuin menet lääkärin kemialliseen kuorintaan, voi olla että saat toivomasi jo tällä hoitosarjalla yhdistettynä säännölliseen kotihoitoon.

Hoidossa Ihon oma UV suoja on hetkellisesti madaltunut ja hoitojen jälkeen on käytettävä voimakkaita UV suojia iholle. Aurinkolomalle lähtijän ei kannata ihan ennen lomaa tulla kuorintaan. Tämän vuoksi hoitoja ei myöskään suomessakaan tehdä kesäaikana.

Hoidon jälkeen kotona ei ole syytä kuoria tai poistaa karvoja kasvoilta noin viikkoon. Ensimmäisen vuorokauden aikana voimakas hikoilu ja saunominen ja auringonotto ja solarium kannattaa jättää väliin.

Kosmetologi turku, turun kosmetologit, kasvohoito turku, kosmetologi kaarina, kasvohoito kaarina, ripsipidennykset turku, kestopigmentointi turku
Todella hyvä tehohoito jonka tulokset ihailtavissa hetI.

Vaikuttavia aineita sarjassa ovat ovat AHA glykoli-, omena-, sitruuna-, viini- tai BHA salisyylihappo.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavan nopeatehoiseen erikoiskasvohoitoon.