IBX Turku, kynnenkovettaja, kynsisalonki, kauneussalonki, kynsihuone, soulsisters, turun kosmetologit, mbeauty, sofiantimantti, foryou, eenafit, kosmetologi turku,

IBX oman kynnen suojelija, vahvistaja ja korjaaja.

Posted on Posted in Kosmetologi, Kynnet, Tietoisku, Uncategorized

Palkittu tuote joka on tehty vahvistamaankynttä sisältä ulospäin.

kuvia ennen ja jälkeen KLIK: IBX

IBX koostuu kahdesta eri tuotteesta jotka on räätälöity toimimaan kynnen sisällä. Ainoa tuote joka tuo tukea ja tehoa oman kynnen sisälle sen sijaan että pinnalle tehtäisiin kova kerros kuten ollaan totuttu( rakennekynnet). IBX ei myöskään toimi kuten perinteiset kynnenkovettajat jotka perustuvat formaldehydiin. Jos olet kokeilut niitä ja saanut tulosta kunnes, kovettamasi kynsi aina katkeaa, lue eteenpäin. Kokeilun arvoinen tuote on tässä.

IBX toimii itsenäisenä kynsilevyjen välissä eikä takerru luonnonkynnen  omaan keratiiniin. IBX molekyylirakenne muodostaa verkon joka suojelee ja antaa joustavuutta ja vahvuutta omalle kynnelle. Toimii kynnen ylemmissä kerroksissa ja molekyylikokonsa vuoksi on estynyt imeytymästä sen syvemmälle kynteen. (Eli pelkoa imeytymisestä verenkiertoon ei ole)

Geelilakan alla repair suojelee omaa kynttä liotuspoiston haitoilta geelilakkaa uusiessa. iBX lisää geelilakan ja jopa tavallisen kynsilakan kestoa koska se silottaa ja vahventaa pohjaa, myös kemialliset syyt tukevat pidempää kestoa IBXn päälle tehdyissä lakkauksissa.

img_2756

IBX repairia käytetään silloin kun kynsi on sen tarpeessa muttei ole välttämätön. Repair kiinnittää lepattavat palkeenkielet ja täyttää mahdolliset uurteet/syvänteet kynnen pinnalla. Myös lynsiin jotka halkeilevat pituus tai pystysuunnissa. Repair auttaa kasvattamaan kynnet vaikkei niistä luonnostaan näkyisi kuin aavistus. Todellinen apu sitä kipeästi kaipaavalle.

Luonnonkynsi on normaalisti heikentynyt Esimerkiksi luopuessa pitkäaikaisen rakennekynsien käytöstä tai jatkuvan geelilakkausten liotuspoistojen jälkeen. Suosittelemme IBX jokaisen geelilakkauksen pohjustukseksi.

Jos haet vahviketta suht hyvin kasvavaan luonnonkynteen voidaan käyttää pelkästään IBX strength tuotetta. Ammattilainen arvioi sinulle tarvitsemasi hoidon asiakaskohtaisesti kynnen kunnon mukaan ja myös hoito-ohjelman. Joillakin intensiivinen käyminen alkuun 2-4 kertaa  kerran viikossa voi olla tarpeen, sittemmin harvennetaan ylläpitokäynneiksi kun oma kynsi alkaa vahvistumaan. IBX poistuu kynneltä kasvun myötä ja siksi ylläpitoa olisi hyvä tehdä 3-4 viikon välein. yli viiden viikon hoidoissa on syytä ottaa taas ensikäsittely jotta tuloksiin päästään.

IBX turku, kynsisalonki, soulsisters, kynsihuone, mandarine, for you, kynsisaloni turku, kosmetologi turku
IBX sisältää helposti imeytyviä öljyjä ja sen muodostaman suojarakenteen voi tuntea kynnestä jopa heti ensilaiton jälkeen. Parhaisiin tuloksiin kuitenkin päästään kun noudtetaan IBX koulutetun ammattilaisen suunnitelmaa ko kynnentilanteen mukaisesti. Ei ole yhtä ja oikeaa vaan on sovellettava asiakkaan mukaan.

IBX ei vaadi mitään pinnalle vaan se tosiaan toimii vain kynnen sisällä. Se ei myöskään näy mitenkään päällepäin joten on nappi tuote myös miehille joita kynsienhoito kiinnostaa ilman että siitä jää kiinni esimerkiksi työkavereille. Oiva apu myös kynnenpurijalle joka mielii kauniimpia sormenpäitä.

IBX auttaa meille suomalaisille niin tuttuun liuskottumiin, ohuiden kynsien vahvistukseen sekä uurteisiin. Tai heille joiden kynnet eivät kasva. Heille joiden työssä ei saa olla rakennekynsiä mutta jotain vahviketta kaivattaisiin.

iBX on akrylaattituote joten jos olet jo herkistynyt emme voi tehdä tällä tuotteella. Testikynnellä voidaan testata tarvittaessa.

Saatavan ayksittäishoitona tai edullisempina sarjakortteina.

 

IBX turku, kynnenkovettaja, kynsihuone, kynsisalonki, soulsisters, kosmetologi turku
Ibx