Kosmetologi turku, kasvohoito turku, kasvohoito kaarina, kosmetologi kaarina, janssen cosmetics turku, janssen cosmetics kaarina,

Kasvohoito ja täydellinen kasvohoito EenaFitissä

Posted on Posted in Uncategorized

KASVOHOITO, Mitä virkaa sillä on ja miten saat siitä kaiken irti? Miten  alitsen oikeat tuotteet?

Puhun tässä kirjoituksessa kasvohoidosta joissa ei käytetä laitehoitoja eli  käytetään samoja tuotteita joita asiakkailla on mahdollisuus ostaa kotiin. Mihin tällaista hoito siis edes tarvitaan jos kaiken voi tehdä kotonakin? Mitä eroja kosmetologien käyttämillä tuotteilla on kaupan tuotteisiin varrattuna?

peruskasvohoidossa ei käytetä empulleja tai seerumeita joita taas täydellisessä kasvohoidoissa käytetään. Kuitenkaan ei vielä käytetä aineita joita ei olisi myynnissä kotihoitoon kuluttajalle. Erikoiskasvohoito on taas se joissa tuodaan kehiin tuotteet joita ei myydä kuin ammattilaiselle.

Mutta takaisin kasvojen ihonhoitoon. monella meistä on( kiitos kauneuslehtien ja epämääräisen mainosten) jonkinlainen käsitys siitä mitä kotihoidon tulisi olla.  Kuitenkin oman ihon analysoinnissa ei aina osuta välttämättä oikeaan. Tarkoitus ei ole tyrmätä mitään hoitotapoja tai tiettyjä tuotteita vaan heittää ilmoille kysymyksiä. Itseäni ovat askarruttaneet mm seuraavat:

Miksi kosmetologit eivät käytä kaupan tai apteekin myymiä tuotesarjoja kun ne kerran ovat halpoja ja tulisi hyvä kate. Miksi ammattilainen ei hyödyntäisi tällaista tilaisuutta jos niissä ei ole mitään eroa?

miksi kasvovesi, miksi seerumit?

miksei joku tuote toimi kuten luvataan? Miksi listalta löytyy samat aineosat kuin ammattilaistuotteita mutta ei silti toimi samoin?

onko kaikki sittenkin humpuukia? Onko olemassakaan tuotteita jotka toimivat?

Uskon että on muitakin tuotteita joista apua on mahdollista saada mutta puhun tässä viitaten vain niistä sarjoista joita itse käytän ammattilaistuotteisarjoista. ( koska ne ovat ainoat joihin olen syvemmin perehtynyt ja todennut hyviksi)

Niiden vaikuttavat aineet tunnen ja niistä osaan kertoa. En koskaan lyttää asiakkaan mielituotteita mutta tavoite on saada asiakkaalle sellainen iho jota hän itse toivoo ja koitan kääntää esiin sellaiset tuotteet joita hän tarvitsee saavuttaakseen omat ihoon liittyvät toiveensa  joko alusta alkaen kaikki tai täydentäen joolemassa olevia suosikkituotteita

Peruskasvohoitoon meillä kuuluu perusteellinen keskustelu siitä mitä ko asiakas toivoo ja missä ajassa sekä voimakas ohjaaminen tuotevalintoihin mainittujen asioiden saavuttamiseksi. Sen jälkeen tehdään se mitä suunniteltiin eli meikkien pesu, ihon pesu,ihoanalyysi, kasvovesi, kuorinta, lyhyt hieronta, naamio ja kosteusvoide. (Peruskasvohoitoon on mahdollista ostaa lisäpalveluna tehoaineita jos mieli muuttuu)

Tämä on juuri se hoito mitä olisi hyvä tehdä kotona aamuin illoin jotta ihoni olisi toivotun lainen( esim pehmeä, kuulas, tasavärinen, vähemmän kiiltelevä, vähänäppyisempi, tasaisempi jne jne..) Peruskasvohoito ei ole sopiva hänelle joka on jo tietoinen toimivista tuotteista omalla kohdallaan ja rutiininomaisesti hoitaa jo ihoaan.  Perukasvohoito palvelee parhaiten henkilöä joka etsii sopivia tuotteita tai ensitietoa mitä tehdä juuri nyt omassa tilanteessa ihon suhteen. Esimerkiksi teinille jo ka iho ekaa kertaa koskaa herää eloon ja reagoi,  aivan ideaali lahja ja varmasti toivottu vaikkei osata pyytää.

Tämän hoidon aikana pääset keskustelemaan mieltäsi askarruttavista aiheista, siitä mitä haluat ja kuulet miten sen voit toteuttaa. Tärkeää on se että pääset kokemaan tuotteita ennen kuin ostat ne kotiin. Koostumukset ja tuoksut ovat tärkeitä mutta myös se että tuloksia todella saadaan. Jo viikossa hyvä tuote kyllä näyttäytyy, heitä pois ne joista et eroa huomaa.  Ihon tila muuttuu vuodenaikojen, hormonaalisten asioiden ja iänkin myötä. Stressit, lääkkeet ja elämäntavat. Iholla on paljon haasteita. Jatkuva hoito oikeilla tuotteilla palkitsee ja pääset eroon ihon ailahtelevaisuudesta.

Peruskasvohoidoissa voi olla kyse myös  kotihoitotuotteiden päivittämisestä. Ihohan muuttuu hormonaalitoimintaan vaikuttavien tekijöiden mukana sekä iän, lääkkeiden tai sairauksien mukana.

Kosmetologi turku, janssen cosmetics, kasvohoito tuku, ripsipidennys turku
Janssen Cosmetics ikääntymisen ensioireisiin

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Täydellisessä kasvohoidossa erona on tuotteiden laajempi kirjo sekä yleensä pidempi hemmotteluosio. Muutoin samat kriteerit täyttyvät. Ehdottomasti saat edelleen konsultaatiota tuotevalintoihin. Tässä tulevat mukaan ihon syvempiin osiin vaikuttavat aineet. Kuten tehoampullit ja seerumit. Nämäkin luetaan vielä kotihoitotuotteisiin vaikka valtaosa näitä ei ehkä sinne kotiin ostakaan. Yleensä johtuen siitä että nämä ovat kalleimpia perushoitoon käytettäviä tuotteita. Johtuen siitä että näissä tuotteissa on eniten potkua. Nämä antavat kuitenkin yleensä sen toivotuimman tuloksen ja vieläpä nopeasti. Seerumit ja ampullit  ovat lyhyesti sanottuna tehoaineet imeytettynä sellaiseen pohjaan joka todella helposti humpsahtaa ihon pintakerroksia syvemmälle vaikuttamaan. Verraten esim kasvovoide jonka tatkoitus on jäädä suojaamaan ihon pintaa.  Riippuen ongelmasta mutta seerumi tuo usein sen kaikkein halutuimman tuloksen sillä ne valuvat syvälle ihoon ja ehtivät vaikuttaa ongelmiin ennen kuin ne ehtivät näkyä ihon pinnnalla. Seerumia on joka lähtöön eikä ole ihan sama mitä käytät, siksi on aika ajoin hyvä käydä täydellisessä kasvphoidossa jotta saat taas ammatilaisen neuvot ja vinkit sen suhteen milä tuote kannattaa valita juuri nyt.

Hoitamattomuus tuo Suomen olosuhteissa usein herkkyyttä eli punakkuuteen taipumista ihoon. Pahimmillaan couperosaksi tai ruusufinniksi kehittyviä oireiluja ihossa. Herkkyys on kuotenkin aina hetkellinen tila joka hoidetaan iholta pois ensimmäisenä. Sen jälkeen vpifådaan alkaa setviä muita ongelmakohtia ihossa. Mutta oman puolustuksen ja kosteuden falskatessa sen korjaaminen on aina tavoite nro1. Vasta sen tasapainotuttua voidaan käyttää tehokeinoja ihonhoidon suhteen.

Mitä tapahtuu jos tuotteet ovat väärät? No, toivottua tulosta ei saavuteta tai ollaan käytetty liiaksi vettä sisältäviä matkettituotteita joissa vaikuttavat aineet eivät enää jaksa tehdä tulosta. Väärillä tuotevalinnoilla saatat tehdä myös hallaa. Liian kovien tuotteiden käyttäminen on kuin karhunpalvelus iholle. On saatettu järkyttää ihon oma suoja ja puolustus pois raiteiltaan ihan täysin. Iso saattaa näppyillä ja ärtyillä jo ihan tästä syystä.

Perimällä on myös tietenkin osansa tähänkin asiaan.

Oikeat kotituotteet ovat kaikken suurimmassa roolissa perusihonhoidon kannalta. Ei se että kerran huodessa vaan se että joka päivä nämä vaikuttavat aineosat pääsisivät käymään jhollasi. Mikäli kotihoito ja kasvojenhoidon seerumit ovat jo arkikäytössä en usko että saat vastinetta rahoille varaamalla kesvohoidon. Sinulle suosittelen AHA-exfoliator ja ERikoiskasvohoitoja joissa tehoaineiden määrä on aina suurempi ja jopa sellaisia joita ei ole kotihoitoon myytävissä tuotteissa lain mukaan sallittuja.