Kestopigmentointi turku, 3D kestopigmentointi, swiss color, nano brows, microblading, paras kestopigmentoija turussa,

Kestopigmentointi miten valmistautua

Posted on Posted in Kosmetologi, Pigmentointi, Tietoisku, Uncategorized
Kestopigmentointi turku, microblading turku, 3D kulmat turku, karvamainen kestopigmentointi
Microbladin on puolikestävä pigmentointi
KEstopigmentointi turku, PMU, microblading turku, kosmetologi turku, kauneushoitola turku, kestopigmentointi turku,
Silmienrajat juuri pigmentoitu kulmat jo aiemmin

Kestopigmentointi ei ole meikkaus vaikka englanninkielinen permanent make-up (PMU) sana tuokin sen mieleen. Kestopigmentointi vaatii asiakkaaltakin sitoutumista hoitamaan sekä valmistavat ja jälkihoitoon liittyvät asiat huolella jotta saadaan aikaan hyvä lopputulos.

Ajattelinpa tässä kirjoitella näistä seikoista. Tiputellen niitä on tuolla muissakin teksteissä jo mutta kertaus kertaus😝

Kestopigmentointi turku, nano brows, swiss color turku, microblading, PMU,
Kestopigmentointi on alkuun voimakasvärinen ja jälki”terävä”(varsinkin näissä microblading töissä)ihon parantuessa väri asettuu luonnikkaaksi.

Ennen Kestopigmentointia:

– Meikkaile itsellesi rohkeastikin erilaisia kulmakarvoja, huulia tai silmienrajauksia. Nyt ota itsestäsi kuvia niissä ja fiilistele erilaisia muotoja. Käy kiinni aiheeseen, katsele netistä erilaisia muotoja tai seuraile arjessa ja lehdistä ihmisiä. Sinulle alkaa pian hahmottumaan se mistä itse pidät. Onko se luonnollinen vai meikattu look. Ohuet vai muhevammat. Itse työssä minä toki teen lopullisen muotoilun mutta asiaa auttaa se ettet itse enää ole epävarma mieltymyksistäsi. Näin saamme todennäköisesti heti ensikäynnillä jo työn siihen malliin kun toivot. Pigmentoinnissa kun on tärkeää että väri vahvennetaan kaksi kertaa ja jos toisella käynnillä esimerkiksi tehdään kulmia leveämmäksi, saattaa levennetty osio jäädä hailukamman väriseksi tai saatetaan vaatia kolmas käynti.

Kestopigmentointi turku, microblading, 3D kestopigmentointi, nano brows turku, swiss color turku,
Ihan eka microblading työni ilman opettajaa

– kulmapigmentointiin tulija voi muotoilla/ nyppiä kulmasi ihan kuten normaalistikin teet. Kestopigmentointia varten ei tarvitse kasvattaa suurta pensaikkoa mutta niiden nyppiminenkään ei työn takia ole tarpeen. Neula kyllä liikkuu hyvin karvojen väleistä. Jos sinula on tapana nyppiä kaikki vek, ota kuva mukaan josta näen luontaisen karvansuunnan tai anna muutaman haivenen kasvaa.

Microblading turku, 3D kestopigmentointi, karvamainen kestopigmentointi,
Microblading kulmat

– Meikeissä ei ole suositeltavaa saapua pigmentointiin. Iho kulmien ympäriltä tulee olla meikki –  ja muista värivoiteista puhdas. Alueelle on tulossa haavoja, emmekä halua haavoihisi meikkivoiteita. Myös kestopigmentoinnin peseminen heti työn jälkeen viruttaisi mahdollisesti myös pigmenttiä pois joten nämä olisi hyvä hoitaa etukäteen. Ripsarit jo ihan ok kun ne pystyy pesemään kastelematta kulmia.

Jos haluat näyttää millaiset kulmat itse piirrät, tee se salongilla minun kynilläni jotka olet puhdistanut pigmentointia varten. Tai vielä parempi, ota kännyyn itsestäsi kuva jossa olet meikattuna. Tee tämä mieluiten luonnonvaloisassa paikassa.

– Vähintään kahteen vuorokauteen älä nauti tippaakaan alkoholia tai tulehduskipulääkkeitä ( parasetamoli ok). Nämä ohentavat verta ja saa nesteet valumaan herkemmin laiton aikana ulospäin eli työntäen mukanaan myös värit joita haluamme jäävän ihoon. Näissä tapauksissa lopputulos on aina heikompi ja saatetaan tarvita kolmeskin käynti ja työ tulee sinulle näin kalliimmaksi.

– Huulia pigmentoitaessa yleensä kosteuttaminen on hyvä aloittaa jo etukäteen. Huulet voi kotona kuoria pariin otteeseen ja hyvin aktiivisesti esimerkiksi bebanthenilla kosteutella. Näin huulien pinnalta saadaan kuiva ja kuollut ihosolukko pois tieltä ja väri pääsee levittymään huulillesi kauniisti ja tasaisesti.

-Huulien kohdalla myös huuliherpestä ehkäisemään on noin viikkoa ennen aloitettava estolääkitys. Muutoin kestopigmentointi saattaa aktivoida herpeksen. Tätä ei tarvitse tehdä jollei sinulla ole koskaan ollut aktiivista huuliherpesrakkoa.

3D kestopigmentointi, karvatekniikka, kestopigmentointi turku, microblading turku,
Karvamainen kestopigmentointi

JÄLKIHOITO:

-osta itsellesi jälkihoitoa varten jo etukäteen, hygieniasyistä mielellään ihan avaamaton kosteutustuote. Erittäin hyvä on esimerkiksi bebanthen apteekista. Mikäli et ole menossa kestopigmentoinnista suoraan kotiin ota tämä tuote jo mukaan valmiiksi. Kestopigmentointi vaatii intensiivistä rasvausta jotta ruvet eivät pääse kuivumaan paranemisprosessin aikana.

KEstopigmentointi turku, PMU, microblading turku, kosmetologi turku, kauneushoitola turku
Kestopigmentointi
KEstopigmentointi turku, PMU, microblading turku, kosmetologi turku, kauneushoitola turku
Kestopigmentointi läheltä

– Katso kalenteri valmiiksi siihen malliin ettei mitään illanistujaisia, kissanristiäisiä tai juhlamenoja ole viikkoon kestopigmentoinnin jälkeen. Värit ja ruvet tekevät kohdan voimakkaan näköiseksi ja toiset haluavat olla hyvinkin yksityisesti parantelun 3-4 ensimmäistä päivää.

-Aurinko/solarium, sauna, uiminen, hikiliikunta ovat kaikki pannassa parantumisen ajan. Syinä tulehdusriskit sekä värin mahdollinen ulosvuotaminen. Näillä toimilla saattaa olla merkittävä rooli siihen miltä pigmentointisi näyttää paranemisen jälkeen joten olethan huolellinen.

Kestopigmentointi turku
Käytössä olevat värit ovat ihania, tule tutustumaan!
kestopigmentointi turku, kestopigmentointi tatuoidut kulmakarvat, 3D kestopigmentointi
Puuterimaiseen tyyliin tehty kulma

– Rupia, vaikka ne vain enää toisesta reunastaan ihan pikkuisen olisivat kiinni EI SAA REPIÄ tai nyppiä pois. Niitä saa vain kosteutella, kosteutella ja kosteutella. ekan vuorokauden jälkeen tarvittaessa toki huuhdella hellästi puhtaalla vedellä. Rupia revittäessä ei voida taata värin tasaista jäämistä ihoon.

-kestopigmentoinnin kakkosvahvenne varataan ensikäynnin yhteydessä 6-8 viikon päähen joten huolehdithan että myös sitä ennen ja jälkeen toteutuvat samat jutut kuin ensilaitossa! Vaikka ihossa onkin nyt väriä jo ennestään tulee huolehtia siitä että myös kakkosvahventeen työnjälki jää kauniisti iholle.

Kestopigmentointi turku, nano brows turku, swiss color turku,
Kestopigmentointi koulutuksesta kuvattua

Noudattamalla näitä ohjeita on paljon suurempi todennäköisyys saada kaunis ja kestävä lopputulos.

Kestopigmentoinnin kanssa eläminen:

Kestopigmentointi vaatii jatkuvaa autingolta suojaamista! Jos olet joskus pitänyt printtiverhoja aurinkoisen seinän ikkunalla, tiedät miten voimakas värien haalistaja aurinko voi olla. Edesautat siis pigmentointivärien säilymistä kun suojaat sen auringolta ympärivuotisesti.

Microblading turku, kestopigmentointi turku, karvamaiset kulmat, 3D kestopigmentointi, Nano Brows turku, swiss colot turku
Microblading ennen jälkeen

Väriä voidaan vahventaa kertaluonteisesti vielä niin kauan kun jälki on selkeästi nähtävillä ja muotoa ei tarvitse korjata/ suunnitella uudelleen. Jos pigmentti ehtii haalistua kokonaan ei enää riitä työn kertakäsittely vaan taas tarvitaan tuplalaitto jotta muoto ja värit saadaan kauniiksi ja tasaiseksi. yksittäiskäynnit ovat yleensä edullisempia kuin uusien laitto.

KEstopigmentointi turku, PMU, microblading turku, kosmetologi turku, kauneushoitola turku, 3D kestopigmentointi
Karvamainen kulmapigmentointi ennen jälkeen
Microblading, 3D kestopigmentointi. Nano brows, karvamaiset kulmakarvat, kestopigmentointi turku
Kestopigmentointi karvatekniikalla