Microblading,3D kestopigmentointi turku, kestopigmentoidut kulmat, paras pigmentoija turussa, turun paras kestopigmentointi, kestopigmentonti turku, nano brows

Kestopigmentointi

Posted on Posted in Pigmentointi, Tietoisku
3D kestopigmentonti Turku, kestopigmentointi turku, microblading
3D kulmakarva kestopigmentointi, luonnollisia värejä käyttäessä on vaikea sanoa mihin oma karva loppuu ja mistä ”tekokarvat” alkaa.
Volyymiripset turku, ripsipidennykset turku, kauneushoitola turku, kestopigmentointi turku, salonki turku
Karvamainen kestopigmentointi

Mitä on kestopigmentointi? Entä 3D Kestopigmentointi?

kestopigmentoinnilla tarkoitetaan ihon alle vietyä väriä. Joko koneella joka tikkaa neulalla ihoon tai microblading- tekniikassa käytetyn viillon avulla. Kyse ei ole ihon pinnan meikkauksesta vaan iho todella rikotaan ja haavoja tulee varjella tulehtumiselta toimenpiteen jälkeen. Alue tekee normaalisti ruven ja paranee kuten mikä tahansa haava. Paranemisprosessin jälkeen käsittely uusitaan vielä kertaalleen tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Kestopigmentointi jää aniharvoin yhdellä laitolla ihan täydelliseksi. Mitä enemmän toivot muutoksia kakkosvaiheessa sitä suuremmalla todennäköisyydellä tarvitaan vielä kolmaskin käynti tasaisuuden luomiseksi.

Kestopigmentointi turku, nano brows turku, swiss color turku, 3D kestopigmentointi, microblading turku, PMU
Karvamainen kestopigmentointi

Kestopigmentointi kuluu ajan mittaan pois oman aineenvaihdunnan mukana joten ei siinä mielessä ole verrattavissa tatuointiin. Myös käytetyt värit ovat tarkoitettu juuri kestopigmentointiin, ei tatuointiin.

Kulmapigmentointi, kestopigmentointi, kulmakarvojen kestopigmentointi, 3D kestopigmentointi, kestopigmentointi turku, paras kestopigmentoija turussa
Puuteri tekniikalla ensin pohja, kakkosvahventeella joko saman uudelleen vahvennus tai karvamaisesti päälle.

3D kestopigmentointi usein tehdään mahdollisesti useillakin eri terä- tai neulakoolla, useammilla eri väreillä tai saman värin eri sävyillä. Ihon eri syvyydet ja värierot tekevät kaikesta luonnollisempaa ja kolmiulotteisempaa kuin tasainen yhdellä värillä tehdyt työt. Värivalinnoilla on tosin iso merkitys siinä onko työ luonnikkaan luonnollinen vai vahvasti meikatun näköinen. varjoilla saadaan syvyyttä töihin. Tämä on asiakkaan mukaan räätälöimistä joka kerta. On siis hyvä että itse tiedät milainen kulmalook miellyttää ja mikä ei.

Kestopigmentointi turku, kestopigmentointi
Kuva aloitustilanteesta, ensimmäisen laiton jälkeen, iho jo parantunut ja viimeinen toisen vahventeen jälkeen. Tässä näkyy hyvin työn eri vaiheet ja se miten ensilaiton jälkeen työ on vielä haaleampi ja selvästi keskeneräinen. Tämä on asiakkaankin hyvä tiedostaa.

 

Kestopigmentointi Turku
Kestopigmentointi Huulille. Tässä kokohuulien väritys. Muokatu muotoa mahdollisimman luonnollisella sävyllä. Ylin kuva heti laiton jälkeen, päällä jo kosteutustuote.
Kestopigmentointi turku
Tässä kuva ennen ja jälkeen niin että ruvet ovat jo pudonneet ja väri asettunut ihoon.

Miksi kestopigmentointi?

Helppous, helppous ja helppous. Kestopigmentointi vaatii kyllä huoltamista mutta huomattavasti harvemmin kuin perinteiset meikit. Kestopigmentointi pysyy hikoillessa, uidessa ja saunoessa, nukkuessa, matkoilla ja kotona. Sopii avuksi hänelle joka kokee ettei oikein näe tai osaa meikata. Karvatekniikalla saadaan erittäin luonnolliset kulmakarvat hänelle joka ne esimerkiksi sairauden vuoksi on menettänyt.

kestopigmentointi turku, 3D kestopigmentointi turku, pigmentointi, rakennekynnet turku, ripsipidennys turku
Käytän super ihania sävyjä swiss colorin laadukkaasta sarjasta.

Kenelle ei voida tehdä kestopigmentointia?

Veriteitse tarttuvat taudit( hepatiitit, Hiv tms)

Diabetikon ja syöpähoidoissa olleen on hyvä pyytää suostumus ensin lääkäriltä kun varaa ajan kestopigmentointiin. Taudinhoito pitää olla työn hetkellä tasapainossa.

Raskaana oleminen on este sillä tulehdusriskejä on syytä raskausaikana välttää. Imetys on este ainoastaan jos imettävä äiti itse niin kokee.

En suosittele jo valmiiksi stressiä kokevalle henkilölle, oli äiti tai ei. Rauhallisin mielin on helpompi tehdä päätöksiä joihin on tyytyväinen.

Kauneusleikkauksista olisi hyvä olla ainakin vuosi taukoa ennen pigmentointia, varsinkin kasvojenkohotus operaatiot. Varmistaa voi aina leikanneelta lääkäriltä.

Runsas vuotaminen saattaa aiheuttaa värin huonon tarttumisen eli verenohennuslääkityksiä käyttävät tms tulisi olla tähän varautuneita. Kun kudosneste virtaa herkästi ulos tuo se myös kestopigmentointivärin helposti ulos jo heti laittohetkellä. Verenohennuslääkityksessä olevat jotka pystyvät (konsultoi lääkäriltäsi tätä asiaa!) pitämään parin päivän tauon lääkkeistään, voivat laitattaa pigmentoinnin.

Myös tosi rasvainen ja paksu iho saattaa ottaa kolmannenkin käsittelyn, riippuen myös halutusta lopputuloksesta. varsinainen este se ei ole. Microblading tekniikkaa en suosittele paljon vuotavalle tai paksunahkaiselle asiakkaalle, kauniimpi ja kestävämpi lopputulos saadaan konetyönä.

Kestopigmentointi turku, 3D kestopigmentointi, nano brows, swiss color turku, microblading turku,
Kestopigmentointi karvatekniikalla

EenaFit kestopigmentointi

Tällä hetkellä saatavana on seuraavat tuotteet:

-Kulmakarvojen pigmentointi. (3D, puuteri, nano ja blade.)

-SIlmienrajaukset. Eyeliner ylä- ja/tai alaluomelle.

– Huulienrajaukset sekä huulien kokoväritykset ja 3D huulipigmentointi

Kestopigmentointi turku, 3D kestopigmentointi, nano brows,
Kestopigmentointi turku
Karvamainen kestopigmentointi, 3D kestopigmentointi, kestopigmentointi turku, microblading turku, nano brows turku, swiss color turku
Karvamaisia kulmapigmentointeja EenaFitistä

3D kestopigmentointi turku, kestopigmentointi Turku, ripsipidennys turku, volyymiripset turku, rakennekynnet turkukestopigmentointi turku, 3d kestopigmentointi turku, volyymiripset turku, rakennekynnet turku