Kestopigmentointi turku, 3D kestopigmentointi, nano brows,

Kulmakarvojen kestopigmentointi, Nano ja Puuteri.

Posted on Posted in Uncategorized

Kestopigmentointi tapahtuu koneella johon jokaiselle asiakkaalle avataan oma steriilipakattu neula, tai useampi erilainen neula, riippuen työstä.  Konen vauhti ja neulasyvyys ovat säädeltävissä ja niillä on merkitystä työn jälkeen. Neula voi  käydä konetöissä jopa 150kertaa minuutissa ihon alla kuljettaen väripigmenttiä koko ajan. Nämä työt ovat siis huomattavasti värirunsaampia kuin microblading työt.

Kestopigmentointi turku, microblading turku, kauneushoitola turku
Keskeneräinen pigmentointityö

Konetyössä neula kulkee ihon läpi vain pistona eli iho ei avaudu haavaksi kuten microblading töissä. Parantuminen ja jälkihoito on samanlaista mutta konetöissä vältyt suurelta arpikudosjäämiltä ihon syvemmissä osissa.

kestopigmentointi turku, nano brows, 3D kestopigmentointi, PMU, microblading turku
Kestopigmentointi ennen ja jälkeen

HALUATKO KARVAMAISEN LOPPUTULOKSEN?

Olet ehkä nähnyt koneella tehtyjä töitä ja ne näyttävät mielestäsi tussilla piirretyiltä? Ei hätää, ala on kehittynyt ja muoti muuttunut.

Swiss Colorilta( jota EenaFit käyttää sekä koneissa, neuloissa että väreissä) on ihan ohuen ohuet nanoneula terät. Niiden avulla voidaan oikealla tekniikalla piirtää karvanohuita viivoja. (ihan yhtä ohuita kuin microblade töissäkin. )

Nanokulmat on käsityönä piirrettyjä viivoja ja karvansuunnat, värit ja muotoilu suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kaikkein luonnollisin loputulos syntyy kun muotoilu suhteutetaan kasvojen muihin piirteisiin( nenä, silmät, värit) ja karvansuunnat myötäilevät luonnollisia suuntia joita kasvoistasi ja olemassa olevista kulmakarvoista löytyy. Oikeanlaiset kulmat ryhdistävät kasvojasi ja helpottavat arjen meikkirutiineja.

Nano brows turku, swiss color turku, kestopigmentointi turku, microblading turku, 3D kestopigmentointi
Nano brows

NANO pigmentointi voidaan tehdä joko siten että karvat piirretään ja väleistä näkyvä iho jätetään vaaleaksi (tämä vasta microblading työnjälkeä eniten). Tai sitten voidaan yhdistää PUUTERI tekniikkaa. Puuteritekniikalla tarkoitetaan alueen värittämistä. Väri voidaan Nanon kanssa käytettynä  kevyemmäksi ”varjostukseksi”jotta karvat vielä erottuvat tai sitten jättää karvamaisuus pois ja tehdä kulmille pehmeä kokovärjäys. Kokoväritys on pitkäkestoisin sillä väripigmenttiä syöttyy ihoon takuulla tekniikoita verrattaessa eniten. Tämä saattaa sopia parhaiten myös hyvin meikattua lookia toivovalle henkilölle. Karvamaiset Nanot taas hieman luonnollisemman tai mahdollisesti jopa suht huomiota herättämätöntä lookkia etsiville.

3D kestopigmentointi turku, kestopigmentointi turku, nano brows, microblading turku
Karvamainen kestopigmentointi tuuheakarvaisella

Voimakkaasti vuotavilla,( yleensä paljon pieniä pintaverisuonia omaavat asiakkaat) tämä puuteritekniikka saattaa olla ainut tapa saada kauniit kulmakarvapigmentoinnit.

Kun asiakas saapuu kestopigmentointiin aloitetaan aina siitä että muotoilua aletaan piirtää meikkikynällä asiakkaan kasvoille. Myös värejä on hyvä kokeilla suoraan kasvoilla jotta värin sävy nähdään ihoasi vasten ja niitä on helppo peilin avulla vertailla.

3D kestopigmentointi, kestopigmentointi turku, microblading, turku, nano brows turku, swiss color turku
Karvamainen kestopigmentointi karvattomalla pohjalla

Tässä vaiheessa menee sen mikä menee mutta tämä on tärkein kohta. Pigmentointi tehdään sitten täysin piirrokseen luottaen. Ensikierroksen teen lähes aina ilman puudutusta. Tai saatan käyttää kylmäpuudutusta kyllä! Se on tehokas puuduttaja. Koitahan pitää jääpalaa hetken vaikka huulia vasten niin huomaat mitä tarkoitan.  Toimin näin, koska puudutevoiteet levittävät suunnitellun meikkikynä piirroksen ja kukaan ei enää tiedä missä se alunperin oli. Kukaan tuskin haluaa ottaa tällaista riskiä. Teen ensikierroksen neulalla aina mahdollisimman kevyelti, vain niin, että saan piirroksen ääriviivoineen jäljennettyä. Heti on suunnittelun jälkeen tulee siis se ”pahin” hetki. Kun piirros on pysyvästi ihossa ei pienet turvotukset enää sitä muuta ja voidaan alkaa huoletta puudutushommiin. Kun alue on saatu turrutettua jatketaan värin viemistä ihoon. Tavoite on saada jälki mahdollisimman tasaväriseksi. Uusi kestopigmentointi kuitenkin vaatii aina kahteen kertaan käsittelyn jota työhön sadaan väriä tarpeeksi. Jos skippaat toisen käynnin, voi olla ettei työ ole pitkäkestoinen ja tasavärinen.

koneella tehdyt kulmat saattavat paranemisprosessissa menettää hieman väristä tummuutta mutta muutoin ne ovat sunnilleen sellainen kuin miksi se sillä hetkellä jää. (Eli toisin kuin microblade työ kutistuu parantuessaan)

Kestopigmentointi, kestopigmentointi turku, swisscolor, PMU, 3D kulmakarvat, kauneushoitola turku, kosmetologi turku
Puuterimaiset kulmat.
Kestopigmentointi turku, karvamaiset kulmakarvat, 3D kestopigmentointi, Nano Brows, swiss color turku, PMU, microblading turku
Kestopigmentointi on käsityötä