Rakennekynnet Turku

Rakennekynnet

Posted on Posted in Kynnet, Tietoisku
Rakennekynnet Turku, geelikynnet Turku, akryylikynnet Turku, kestolakkaus turku
Rakennekynnet Turku
Rakennekynnet turku, geelikynnet turku, mosaic turku, mosaic geelikynnet turku, akryylikynnet turku
Akryylikukat on kesän ja kevään hittejä vuodesta toiseen.

Mikä on rakennekynsi?

Rakennekynsi tarkoittaa sitä kun omaa kynttä vahvistetaan  pidempiaikaisesti. Rakennekynsi muotoillaan siten että siitä tulee mahdollisimman kestävä ja tietenkin kaunis. Kärjen muoto on ihan asiakkaan mieltymyksistä kiinni. Rakennekynsimateriali on niin kovaa että kynnen pituutta voidaan myös kasvattaa niillä jo heti ensilaitossa muttei se ole välttämätöntä.Voidaan tehdä myös hyvin huomaamattomat rakennekynnet jos toivot vain vahviketta esim kynnenpureskelua hankaloittamaan.  EenaFitin värivalikoima on hurjan laaja joten jotain löytyy varmasti jokaiseen makuun. Rakennekynsissä käytettävät tuotteet ovat akrylaattiyhdisteitä joten herkistyneille kynsiä ei voida laittaa. Eena tekee sekä geeli- että akryylitekniikalla.

Kynsihuone, kynsisqlonki turku, rakennekynnet turku, akryylikynnet, geelikynnet
Rakennekynnet

Kenelle kynnet?

noh.. Turhamaisuus ennen kaikkea! Elämässä pitää olla blingiä ja väittäisinkin että suurin osa laitattaa kynsiä saadakseen itselleen jotain kaunista ja moni tuntee olonsa naiselliseksi kun kynnet ovat siistityt. Kynnen muotoilu tekee koko kädestä viimeistellyn ja sormetkin näyttävät kapeammilta. Kaikille se ei kuitenkaan tarkoita 3cm stilettikynsiä. Miehille tehdään ns näkymättömät. Pinta jätetään mataksi ja ajatuskin kiillosta viimeistellään piiloon. MOrsiamille hempeän valkoista tai dramaattisen juhlallista. Arkeen sopii mikä vaan. Värit ja muotoilu heiluvat hieman muun muodin mukana mutta klassikot kuten valkoinen ranskalainen ja punatut varpaankynnet pitävät kutinsa todenäköisesti vielä piiiitkään.

Rakennekynnet Turku, geelikynnet Turku, akryylikynnet Turku, oman kynnen geelaus Turku, kestopigmentointi Turku, Ripsipidennys Turku
Rakennekynsityö

Rakennekynnen huolto kotioloissa

Rakennekynsi vaatii huoltoa vaikk useinkaan niitä ei noudateta. Kotona kynsinauhoja eli aluetta kynnen ympärillä tulisi hieroa kevyesti öljyllä päivittäin. jos käyttää paljon desiaineita tai lutraa paljon vedellä voidaan myös kosteutta antaa useammin. Tämä pitää luonnonkynnen kosteudesta ja joustavuudesta huolta. Kuiva ja joustamaton luonnonkynsi saattaa vahingoittua paljon pahemmin kuin joustavana pidetty pehmeä kynsi. Kova rakennemassa keikuttaa hieman omaa kynttä ja joustavuutta vaaditaan. Tämän keikkumisen ”raakuus” ja määrä riippuu suoraan jokaisen omasta tavasta käyttää käsiä ja kynsiään. Öljyämisellä on muitakin etuja. Kynsinauha pysyy ehjänä, näyttää kauniimmalta ja näinollen on kauniimpi kehys laitetuille kynsille. Käsivoiteen käyttö  ei ole välttämätöntä muttei siitä ole haittaa rakennekynsille.

Kynsisalonki, kauneussalonki, kynsihuone, rakennekynnet turku, akryylikynnet, geelikynnet
Rakennekynnet

Luonnonkynnet kasvavat normaalisti rakenteen alla joten siitä syntyy kasvuraja kynnen tyveen. Huolloilla on tarkoitus vaalia myös rakennekynnen oikeanlaista muotoilua ja kärjestä tietenkin viilataan liiallinen pituus pois. Samalla voidaan loihtia uusi look kynsillesi. Tämä kasvuvauhti ja tietenkin se miten paljon käsiä/ kynsiä rasitetaan vaikuttavat siihen miten usein huoltoa tulisi toteuttaa. Jos kynsien huoltoväliä venytetään liiallisen pitkäksi alkaa usein kynsiä irtoilla ja muitakin kynsivaurioita sattuu herkemmin kun painopisteet rakennekynnessä eivät enää kynnenkasvun vuoksi ole siellä, missä niiden tulisi olla. Myös omien kynsien muoto, kynsipedin pituus ja mm kasvusuunnat vaikuttavat kasvunopeuden ohessa rakennekynnen huoltotiheyteen. Vastaus huoltovälin pituuteen on siis jokaiselle henkilökohtainen.

Rakennekynnet turku, geelikynnet turku, mosaic turku, mosaic geelikynnet turku, akryylikynnet turku
Akryylikynsiin hileitä on helppo lisätä roppakaupalla ilman että pinta jää röpöiseksi. Vuodelta 2012-13

Kun huoltoväliä venytetään ylimittaiseksi käy usein tapaturmia joiden syytä asiakas ei itsekään osaa selittää. Jännitteiden muuttuessa oman kynnen ja rakennekynnen välissä ( kasvusta johtuen) alkaa rakenne irrota kynneltä. Kohta kerrallaan pikkuhiljaa, kunnes se eräänä kertana irtosi ”ilman mitään syytä”. Rakenteen tulisi aina olla lujasti kiinni kynnessä. Mikäli syystä tai toisesta oman kynnen ja rakennekynnen väliin pääsee avautumaan rako pitää ongelma hoitaa pikimiten. Älä koskaan liimaa itse rakennekynttä takaisin omaan kynteen. Irti olevan osan voi joko viilata irti tai tulla huollattamaan takaisin kuntoon. Irti lepattava kynsi on ideaali pikku kolonen joissa bakteerit mielellään pesivät. Kädet ovat usein mukana monessa joten kosteutta ja ravinteita riittää. Lorota rakoon desiainetta useasti kunnes saat rikki menneen rakenteen korjattua tai irti kokonaan.

Rakennekynnet turku, kynsihoitola, kynsihuone, kauneushoitola, akryylikynnet, geelikynnet, oman kynnen geelaus
Rakennekynnet

Huoltoon tullessa tulisi kynsien olla täydellisesti kiinni ja vain kasvurajan näkyminen paljastaa että huollosta on aikaa. Huoltoon ei ole syytä enää kun kynsiä on irronnut ja monen alla on ilmaa. Tällöin työksi jää enää poistaa vanhat ja rakentaa täysin uudet tilalle. Huomaa että myös hinnoittelu on erilainen näissä tilanteissa.

rakennekynnet turku, akryylikynnet turku, geelikynnet turku
rakennekynnet tekovaiheita. EenaFit pidentää rakennemassalla. En käytä tippejä pidentämiseen ollenkaan.
Rakennekynnet turku, geelikynnet turku, mosaic turku, mosaic geelikynnet turku, akryylikynnet turku
Käsinmaalailtuja perhosia pinkin ystävälle
Rakennekynnet turku, geelikynnet turku, mosaic turku, mosaic geelikynnet turku, akryylikynnet turku
Ranskalainen