Ripsikoulutus Turku

Ripsimuotoilijaksi? Ripsienpidennyskoulutus Turku, volyymiripsikoulutus Turku

Posted on Posted in Kosmetologi, Ripset, Tietoisku, Uncategorized

Haluatko oppia laittamaan ripsipidennyksiä? Meiltä  Salon Volume- koulutukset. Peruskoulutus ja klassinen tekniikka tai volyymiripsikoulutus. Koulutan henkilökohtaisesti tai max kahta yhtaikaisesti. (Pienessä porukassa pystyn takaamaan henkilökohtaista opastusta työhön ja vinkkivitosia juuri sinun tapauksessasi, kaikkihan me ollaan erilaisia.)

Koulutus ajankohta voidaan sopia joko sinun omaan salonkiin tai voit tulla meille. Luethan alta mitä vaaditaan tilalta kun mietit paikkaa. Toki kaikki sovittavissa, soita rohkeasti.

Ripsipidennyksen peruskoulutus sisältää opit ihan aloittavalle. Koulutusmateriaali on kattava. saat sen itsellesi kun toimit seuraavanlaisesti.

Ripsikoulutus Turku
Ripsikoulutus sisältää runsaasti tietoutta joka on tätä päivää kovasti kehittyvässä ripsimaailmassa.

 

Toimi näin, Soita minulle ja sovimme päivän, sen jälkeen tilaat Salon volumelta suoraan  (kopioi selaimeesi: http://www.salonvolumelashes.com/category/5/koulutukset ) koulutuspakkauksen joka sisältää materialeja joilla pääset heti alkuun. Kirjoita tilauksen viestikenttään koulutuspaikka, ajankohta sekä mistä koulutuksesta on kyse. Paketin ja materialin pääset käsiksi pikimiten onnistuneen maksusuorituksen jälkeen. kokonaishinta 450€ Joka koostuu näin, varausmaksu (200€) maksat volumelle  suoraan ja se on koko arvonsa verran tuotteita. minulle/ kouluttajalle 250€/koulutuspäivä. Yhdistelmäkoulutuksen kerralla maksavalle -50€ ale huom silloin päivät lyödään lukkoon heti.
Itse koulutuspäivästä. Huom me olemme kiinteästi yhteydessä Salon Volumeen eli ei ole mahdollista tilata aloituspakettia materialeineen ilman että sitoudut koulutukseen. Koulutusajankohta on siis sovittava ja maksettava ennen koulutusmaterian tilaamista/ saamista.

Aloituspaketti tilataan sen mukaan oletko tulossa peruskoulutukseen(klassiset), volyymikoulutukseen vai kenties nyt uuteen yhdistelmäkoulutukseen. Huom yhdistelmäkoulutus on kaksipäiväinen!(hinta kerralla maksettuna 450€, erikseen 250€/päivä)

Koulutukseen voit osallistua myös ilman tuoteostoa mutta tällöin materiali jää myös saamatta emmekä näissä tapauksissa kutsu sinua tukiryhmiimme facebookissa. Näissä tapauksissa käytät omia tuotteitasi ja apu on enemmän tekemisen tasolla kuin teoreettista. Tällainen saattaa toimia jos olet jo ammattilainen ja teet paljon,haluat ehkä pientä päivitystä tai apua johonkin tiettyyn asiaan työssäsi. Muissa tapauksissa aina ehdottomasti materiaali ja muu tuki on hyvä olla olemassa jotta saat rahallesi kunnon vastinetta ja aikanaan näyttöjen myötä myös sertifikaatin.

Sertifioiminen vaatii kuvia töistä koulutuksen jälkeen. Niistä tulee näkyä perusteiden hallinta sekä kehittymistä niissä asioissa joissa juuri sinulle olen antanut palautetta. Ja ne tulee olla kuvattu koulutuksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Sertifikaatin saaminen edellyttää hiukan työtä eikä sitä myönnetä ennen kuin kehittyminen näkyy. suosittelen että harjoittelee 3-6kk ennen kuin edes alkaa laittamaan kuvia töistään.
Koulutusryhmään facebookissa 10 työkuvaa mutta sertihaku kuvat minulle suoraan koulutuksessa annettavien ohjeiden mukaan.

Varausehdot

Koulutusosasta minä veloitan itse kun olemme sopineet ajankohdan tai voit käydä salongilla. Tuotepaketin osto toimii koulutuksen varausmaksuna ja se sisältää koko arvonsa(200€) edestä tuotteita. Tätä osaa ei palauteta vaikka peruisit koulutuksen koska tuotteet jäävät sinulle. Koulutusosan voit perua puhelimitse soittamalla 040-7020652 vielä kaksi viikkoa ennen varattua ajankohtaa ilmaiseksi mutta sen jälkeen perutut laskutetaan. ethän laittele FB tai muitakaan viestimuotoisia asiointeja koulutusajankohtaan liittyvissä asioissa, ne eivät ole virallisia asiointikanavia. Koulutus ja tuotepaketti tulee olla siis maksettuna ennen koulutuksen ajankohtaa. Tuotteeet tulevat postissa noin 5-12 päivää eli varaathan koulutuspäivämäärää tämän huomioiden.

Vain sairaslomatodistusta vastaan siirrämme ilmaiseksi koulutusajankohtaa.

Valmistautuminen

Kirjallinen materiaali on syytä lukea jo ennen koulutukseen tuloa huolellisesti perehtyen jotta saat päivästä enemmän irti. Kirjoita kysymyksiä ylös joita materialia lukiessa syntyy ja käydään ne sitten yhdessä läpi. Tämä helpottaa uuden asian sisäistämistä koska ihan alkavalle tietoa tulee kerralla paljon. Materiassa on paljon tietoa asioista joita ei itse tekohetkellä tarvita mutta jotka jokaisen ripsiä tekevän on syytä tietää ennen kuin alkaa tehdä asiakastyötä. Mitä enemmän voimme keskittyä itse tekemiseen ja kokemiseen sen parempi. se on usein jännittävämpää uudelle tekijälle kuin alan tietous ja sen lukeminen.
Koulutukseen sisältyy myös ennakkotehtäviä harjoituspään kanssa. Ohjeet videoineen saat volumen faceryhmistä joihin sinut liitetään kun tuotepaketti tilattu ja koulutuspäivät sovittu.
Yhdistelmäkoulutuksessa olisi hyvä että harjoittelet päivien välissä mahdollisimman paljon itsenäisesti. Kädentaidon harjaannuttamista en kouluttajana voi puolestasi tehdä eli reippaasti pinsetit viuhumaan😉
Parasta olisi jos pystyisit sopimaan jo ennen koulutusta itsellesi ripsiharjoituksia heti koulutuksen jälkeiselle ajalle. Mitä enempi, sen parempi. Mitä nopeammin tartut työhön, sitä nopeammin opit. Autan kyllä hinnoitteluissa ja kaikessa mutta työ ja oppi on jokaisen puskettava itse.

Koulutukseen tarvitaan mukaan: etukäteen tilaamasi tuotepaketti ja materiaalit tulostettuna/ medialaitteesta, malli jolle tehdä harjoitustyö ( jos kouluttaudut meillä voin hommata mallin, mutta sopimuksen mukaan), lounas( sovitaan eväät tai tauko etukäteen). Muista kertoa mallille että työt kuvataan ja aikaa kuluu enemmän kuin tavan salonkityössä.

mikäli koulutus tapahtuu muissa tiloissa kuin meillä, tarvitaan lisäksi: erittäin hyvät työvalot asiakkaan molemmin puolin mielellään, asiakaspeti, ilmankostutin ja kosteusmittari. Ja tila jossa on todella hyvä ilmastointi.  kyllä, panostamme voimakkaasti työturvallisuus asioihin(kin).