Ripsipisekkyset, volyymiripset

RIPSIMUOTOILU

Posted on Posted in Uncategorized

Ripsien tarkoitus on sinun meikkirutiinien helpotuksen lisäksi viimeistellä, tasapainottaa ja korostaa sinulla jo valmiiksi olemassaolevia piirteitä. Omat toiveesi toki kuunnellaan mutta kouluttautunut ripsiammattilainen näkee kyllä mikä sinulle on parasta. (Ette uskoisi sitä erilaisten kuitujen märää joka laatikoideni sisältä löytyy! )

Volyymiripset turku, ripsipidennykset turku, kauneushoitola turku, kestopigmentointi turku, salonki turku
Volyymihuolto

Oma tyylisi, ikä, silmän luonnollinen muoto ja omien ripsiesi laatu vaikuttavat siihen mitä sinulle voi ja kannattaa lähteä tekemään. Tämän vuoksi ripsiä ei voi tällätä jokaiselle samalla tavalla.

Volyymiripset turku, ripsipidennykset turku, kauneushoitola turku, kestopigmentointi turku, salonki turku
Natural volume

Eroja on kaarevuudessa ja paksuudessa ja pituuksisaa. Ja mitä kaikkea näillä saakaan aikaan kun alkaa yhdistelemään.  Muotoilussa korkeinta kohtaa vaihtelemalla ja eri osa-alueiden laajuutta säätelemällä saadaan aikaan erilaisia säihkysilmiä.  Väärin valittu muotoilu saattaa olla sinulle karhunpalvelus. Silmistä saattaa tulla roikkuvat, pelkät mustat viirut tai ne pelätyt lukin koivet.

 Volyymiripset turku, ripsipidennykset turku, kauneushoitola turku, kestopigmentointi turku, salonki turku
Russian Volyymiripset

Kauniisti tehdyt ripset ovat kuitenkin aina sellaiset että ne luovat tasaisen kaaren( kyllä, kaarevan kaaren, ei tasapaksun palkin joka on yhtäpitkää kuitua ulkonurkasta sisänurkkaan) kun katsotaan peilistä silmät auki hieman yläviistoon. Tämä edellyttää ripsimuotoilijalta tietämystä miten täyttää eri rivejä ja miten yhdistellä erilaisia kuituja ja kaarevuuksia toisiinsa.  Volyymiviuhkat tulee aina olla avoimeksi haralleen levitetyt kuidut jotka ovat vain tyvestään hieman yhdessä.

Muotoilu ei ole sama asia kuin tuuheusaste. Sinä valitset tuuheuden tekijä muotoilee. Toki ammattitaitoinen tekijä opastaa sinua valinnassa ja auttaa pitämään omista ripsistäsi hyvää huolta. Omat suosituksesi ovat arkikäyttöön klassinen tai natural volume ja tehosteeksi erikoistilaisuuksiin megavolyymit.

(Koitan saada kuvattua tähän erilaisia muotoja ajan myötä.)

Parhaat ripset turussa, ripsipidennys turku, volyymiripset turku
tässä aluillaan russian volume eli tuuheat volyymiripset