Volyymiripset turku, turun paras ripsitekijä, parhaat ripset turussa, lash extensions, ripsienpidennys

Ripsipidennykset kastella vaiko ei?

Posted on Posted in Kosmetologi, Ripset, Tietoisku

Alati eteeni saapuu asiakkaita joille on neuvottu olemaan kastelematta ripsipidennyksiään, siis KOSKAAN! Itse pohdiskelen mihin moinen perustuu. Asiakasta siis käytännössä kielletään pesemästä silmiään. Miten on silmän hygienian laita..?

Beauty wash turku, ripsipidennysten peseminen, chrissanthie, ripsipidennykset turku, volyymiripset turku
Ripsipidennysten puhdistus

Omat vakkarini jo tuntevatkin tämän värssyn mutta kirjoitettakoon se nyt vielä kerta kiellon päälle tännekin. Eli säännöllinen, kahdesti päivässä tapahtuva runsalla vedellä peseminen voi ainoastaan lisätä ripsipidennyksien kestoa ja myös kauneutta. Lika syövyttää liimasidosta ja saa sen heikentymään. Tämä ”lika” voi olla muutakin kuin hiuslakkaa, meikkiä tai muuta silmillä havaittavaa ylimääräistä. Ihomme ja varsinkin silmän huokoset tuottavat koko ajan talia jossa ihollamme olevat näkymättömät pöpöt elävät. Jollei tätä säännöllisesti pestä pois kertyy ne sinne luomille ja ripsiin ja ripsityvien ympärille kellertäväksi mönjäksi.

Roikkuvat luomet tuovat ihon talia voimakkaammin ripsille ja tällöin pesuaineella peseminen hoidaan tehdä useammin kuin muille. Myös meikkiä käyttäville jokaiseen pesuun ripsienpesuainetta mukaan!

Ripsipidennysten peseminen
Tässä yksi hyvä pesuainemerkki pidennysten pesemiseen

Aina jaksetaan kauhistella ripsilaiton vaatoja mutta harvoin samaan sävyyn kuohahdetaan vaikka samoissa meikeissä kuljettaisiin jopa viikon! Tämä ei kuitenkaan ole kovin harvinaista. Usein asiakas luulee pesseensä hyvin mutta paperiin jää vielä ihan musta rantu kun luomirajasta pyyhkii.

Ripsipidennyksiin kaikki jää pahemmin kiinni koska niitä ei voida samalla tavalla hieroa ja jynssätä. Ripsiasiakkaan tulee siis itse ostaa oikeanlaiset välineet ja pesuaineet pidennyksien putsaamista varten. Nykyään on hyviä, oikein hyviä tuotteita tehty nimenomaan tähän tarkoitukseen enkä enää suosittele käyttämään muita tuotteita. (Ihon voit toki edelleen pestä muilla tuotteilla. Ja suosittelenkin jollet ole ihotyypiltä rasvainen. Ripsiputsarit ovat hyvin tehokkaita talin poistajia ja saattavat olla herkkäihoiselle kasvopesuun liian karkeita)

Meiltä löytyy Lash Loversin BeautyWash sekä Chrissanthie. Molemmat mielestäni erittäin hyviä putsareita. Lisäksi myynnissä on microtikkuja joilla pääsee käymään ripsienväliset ihoalueet huolella läpi.

Tee mieluiten pesu jo kotona. Meikit tulisi aina poistaa yöksi iholta.

Liimojen maahantuoja suosittelee kiinnitystä kuiviin ripsiin joten takuu työn kestävyydelle ei ole voimassa mikäli joudun pesemään ripset ennen laittoa tai huoltoa hoitolassa. (Ripsien olisi hyvä olla 2-3h kastelematta ennen laittoja.)

Pestyt ja puhtaat ripset ponnahtavat kauniiseen asentoon ja volyymeissa viuhkat pysyvät avoimina. Näin saat volyymeistasi kaiken tehon irti ja varmasti puhtaat silmät tuntuvatkin paremmalta.

Beauty wash turku, chrissantihie turku, ripsipidennyksien pesuaine, ripsipidennykset, volyymiripset turku
Ripsipidennyksien pesuaine

img_2054