Ripsipidennys koulutus

Salon Volume ripsikoulutukset Turussa

Haluatko oppia laittamaan ripsipidennyksiä? Meiltä Salon Volume -koulutukset. Peruskoulutus ja klassinen tekniikka, tai volyymiripsikoulutus. Koulutan henkilökohtaisesti omassa salongissani Turussa.  Max. kahta oppilasta yhtaikaisesti. Pienessä porukassa pystyn takaamaan henkilökohtaista opastusta työhön ja vinkkivitosia juuri sinun tapauksessasi, kaikkihan me ollaan erilaisia. Olen ennalta päättänyt loppuvuoden koulutuspäiviä, mutta voimme sopia myös sen ohi jos vaan molempien aikatauluihin saadaan sopimaan. soita rohkeasti ja tiedustele!

Tiedustelut ja ilmoittautuminen soittamalla!

Eevaliina

Eevaliina

040 7020 652

Kuka kouluttaa?

Tulevat koulutukset

tammi/
helmi/
maalis/
huhti/
6. / 16.
touko/
2. / 17. / 30.
kesä/
16.
heinä/
9.
elo/
29.
syys/
13.
loka/
marras/
joulu/

Koulutukset

Salon Volume Peruskoulutus

Klassinen tekniikka ja alkeet

LISÄTIEDOT: Koulutuspäivä sovitaan oppilaan kanssa henkilökohtaisesti. Aloitusbägi, tukiryhmä ja materiaalit sisältyvät hintaan. Sis. etätöitä ja edellyttää omaa aktiivista harjoittelua, jotta kehittymistä tapahtuu.
8h
450

Salon Volume Jatkokoulutus

Volyymitekniikka

LISÄTIEDOT: Ajankohta sovitaan oppilaan kanssa henkilökohtaisesti. Tähän ei sisälly kuin teoria ja tukiryhmät, emme aloita ripsityön perusteista. Alkeet on osattava etukäteen, jos tulet vain volyymipäivälle.
6h 20min
250

Salon Volume Yhdistelmäkoulutus

Perusteet, klassinen ja volyymi

LISÄTIEDOT: Päivät (2pvää) sovitaan henkilökohtaisesti oppilaan kanssa. Max. 2 oppilasta per koulutus. Aloituspakkaus, jossa myös volyymikuituja(!) sisältyy hintaan. Sis. etätöitä ja faceryhmät.
15h
700

Varausehdot | Koulutusosion voit perua puhelimitse soittamalla 040-7020 652, vielä kaksi viikkoa ennen varattua ajankohtaa ilmaiseksi. Sen jälkeen perutut varaukset laskutetaan. Huom. Ethän laita FB- tai muitakaan viestimuotoisia asiointeja koulutusajankohtaan liittyvissä asioissa, kiitos. En ehdi säännöllisesti näitä lukemaan, joten asiointi aina puhelimitse. Soitan aina takaisin, ellen työskentelyn takia ehdi sinulle vastaamaan. Koulutus ja tuotepaketti tulee olla maksettuna viikko ennen koulutuksen ajankohtaa. Yhdistelmäkoulutuksessa volyymipäivän voi maksaa viikkoa ennen volyymipäivää. Meillä ei ole osamaksu mahdollisuutta, mutta luottokortti käy maksuvälineenä, jota voit osissa lyhentää. Vain sairaslomatodistusta vastaan, siirrämme ilmaiseksi jo sovittua koulutusajankohtaa. Sairaslomatodistus tai kopio siitä tulee toimittaa minulle, pelkkä soitto ei riitä.

Sijainti

Tampereentie 22, Turku