Russia volume, volyymiripset turku, ripsipidennys turku, ripsipidennykset

Erilaiset Ripsipidennykset

Posted on Posted in Ripset, Tietoisku
Volyymiripset turku, ripsipidennykset turku, ripsipidennys turku,
Volyymiripset 4-6D

MITEN VALITA? Klassinen vai volyymi?

Koitan alla eritellä eri pidennysvaihtoehtoja toisistaan mutta konsultointi paikanpäälläkin on aina ilmaista, muistat vaan varata ajan sitä varten etukäteen että olen paikalla ilman että toisen asiakkaan aika keskeytyy! Kuituja pääsee sovittamaan näyteripsillä ja myös tunnustelemaan omin sormin.

Ripsipidennykset, tekoripset, ripsienpidennys turku

KLASSINEN RIPSIPIDENNYS TEKNIIKKA

Jatkeita laitetaan yksi per yksi luonnonripsi. Pidennyskuituja ei kuitenkaan kiinnitetä vielä kasvuvaiheessa oleviin ripsiin koska liima itsessään sekä klassisen ripsikuidun paino saattaa hankaloittaa nuoren ripsenalun kehitystä. Klassiset kuidut ovat paksuimpia ja painavimpia kuituja.  Painonsa vuoksi klassinen ripsijatke saattaa olla toisille liikaa. EenaFit suosii valinnoissaan ripsikuituja jotka pitävät asiakkaan omista ripsistä mahdollisimman hyvää huolta.  Uskon asiakkaan haluavan omien ripsien voivan hyvin myös sen jälkeen kun pidennyksistä joskus luovutaan. Klassisia kuituja ei tulisi koskaan olla kuin yksi per yksi luonnonripsi. Heti kun näin on puhutan jo volyymityöstä. EenaFitissä ei ole perinteisiä klassisia kuituja käytetty sitten 2014. Vaan käytämme klassisen lookin luomiseen Flat ripsikuituja.

ripsipidennykset turku, volyymiripset, kauneussalonki turku
Klassiset

FLAT RIPSIPIDENNYS

Flat on markkinoiden tämän hetken uusinpia juttuja. Flatissä on lähes samat kiinnityssäännöt kuin klassisessa mutta kuidun muoto ja paino/asettuminen luonnonripseen ovat kuitenkin erit. Flat on nimensä mukaisesti litteä ja sen lisäksi ontto. Onttous tekee siitä huimasti kevyemmän perinteiseen klassiseen kuituun verrattuna. Flat voi siis sopia henkilölle jonka omat ripset eivät kestä klassisten ripsikuitujen painoa mutta toiveena silti dramaattinen musta look(huomioithan kuitenkin sen että omien ripsiesi määrä vaikuttaa myös siihen miten tuuheat pidennykset ovat, harvemmaksi voidaan toki aina jättää). Flatkuitu on tuonut keveyttä ja käyttömukavuutta klassiseen ripsipidennykseen joka on kuitenkin kaiken perusta.

Volyymiripsetturku, kestopigmentointi turku, ripsipidennys turku, flatripset turku
Flatripset
TUPLARIPSET (=volyymiripset, natural volume)

Tuplat ovat natural lookin luomista varten. Vasta kolme tuplakuitua painaa klassisen kuidun verran, mutta tuplaripsitekniikassa yhteen luonnonripseen kiinnitetään kaksi kuitua. Kuidut ovat tyvestään yhdessä eli siitä osasta johon liimasidos muodostetaan ja josta ne yhtyvät asiakkaan ripseen. kärkeään kohden ne kuitenkin avautuvat millin verran erilleen toisistaan ja näin luonnonripsiesi määrä tuplataan. Kevyt ja kaunis look. Sopii henkilölle joka ei etsii arkeen sopivaa lookia ja ehkä toivoo hieman tuuheutta lisää. Tämä sopii eritoten hänelle joita volyymiripset ja niiden tuuheus mietityttää.

Ripsipidennykset turku, volyymiripset turku,
Ruskeat volyymiripset


VOLYYMIRIPSET( natural, russian volyme)

Volyymiripset ovat sitten ne tämän hetken kaikkein kevyimmät ja kaikkein luonnollisimman näköinen pidennysmateria. Volyymiripsiä on jopa niin ohuita että vasta 6-7kuitua vastaa yhtä klassisen ripsipidennyskuidun painoa. Monesti yksittäinen volyymikuitu on asiakkaan luonnonripseä ohuempi, ainakin näin suomalaisympäristössä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että kaikille voidaan laittaa se tuuhein vaihtoehto. Volyymeissa mitä ohuemmasta kuidusta puhutaan sitä tuuheampaa voidaan tehdä mutta samalla look kevenee myös. Volyymikuiduilla voidaan tehdä monella eri toteutustavoilla. Osalla tehdään 2-4D, osalla jopa 14D( megavolyymi).

BLEND VOLYYMIRIPSET

Blend volyymiripset koostetaan erimittaisista ripsistä jotka tulevat samaan viuhkaan. Todella luonnollinen look ja keventää hieman viuhkan painoa. Sopii eritoten hänelle joka toivoo todella naturellia lookia tai haluaa ripset jotka eivät näytä laitetulta.

MEGAVOLYYMIRIPSET

Käytetään ohuimpia kuituja ja ne kiinnitetään eritoten megavolyymeihin kehitetyllä tekniikalla asiakkaan omiin ripsiin. Tässä tekniikassa valitaan 8-14D riippuen asiakkaan luonnonripsistä. Megavolyymitkään eivät saa olla tukkoiset vaan avonaiset viuhkat ja pehmeä lopputulos on osaamisen merkki.

Volyymitekniikassa ripsiä poimitaan useampi kuitu kerralla ja ne levitetään kauniiksi viuhkaksi ja vasta sitten kastetaan liimassa ja asetetaan ripselle. Kyseessä ei ole valmiiksi ennalta tehdyt viuhkat vaan silkkaa käsityötä. Tällä tekniikalla on siis mahdollista moninkertaistaa omien ripsien määrä. Volyymikuidun ollessa kuitenkin super ohut se ei näytä luonnottomalta. Megavolyymitekniikka on hitain ja kauniiden leveiden viuhkojen täydellinen asettelu vie aikaa. Lisäksi materiaalia voi kulua jopa sen jopa 14 kertaisesti enemmän klassiseen tekniikkaan verrattuna. Volyymiripset ovat ripsiteknikon erikoisosaamistaitoja ja ovat myös siksi usein arvokkaampia palveluja kuin klassisen tekniikan ripsityöt. Toki niihin kuluu myös enemmän työaikaa kaiken jo mainitun lisäksi.

Kestopigmentointi turku, volyymiripset turku, ripsipidennys turku
Volyymiripset

JOTAIN SPESSUU? ONKO NÄYTTÄVÄÄ ILMAN VAHINKOA OMILLE RIPSILLE?

Asiakkaat monesti ajattelevat että pituus on ainoa seikka joka tekee ripsistä näyttävät. Voi olla, mutta mainitsempa muitakin seikkoja.

Perinteisin väri ripsikuiduille on musta tai tummanruskea. Sen lisäksi kuituja löytyy lähes sateenkaaren kaikissa väreissä. Musta on tietenkin ripsirajalla intensiivisemmän värinen kuin ruskea tai värilliset, vaikkakin käyttämäni ruskea on omaan silmään todella kauniin sävyinen myös. On monen konkarin suosikki ja myös monelle elovena väriselle todella ihana. Ruskea korostaa kauniisti silmien väriä.

Volyymiripset turku, ripsipidennykset turku, kauneussalonki turku, kosmetologi turku, parhaat ripsipidennykset turussa,
Volyymiripset ennen jälkeen

Värillisiä on saatavana sekä klassisiin että volyymiripsiin. On valmiiksi värjättyjä ripsikuituja tai sitten rakennamme sinulle juuri sen väriset kuin toivot, dippaamalla kuituja toivomassasi väripigmentissä Nämä customvärjätyt vievät aikaa ja tulisi värjätä päivää ennen asennusta jotta liimat ehtivät kuivua. muista varata nämä etukäteen! ihanat esim morsiamelle(.. jotain sinistä..) Ihan muutamia viuhkoja ehtii laittaa perushuollonkin yhteydessä mutta asia tulee mainita heti työn alussa jotta ehdin rakentaa ne kauniisti kohdilleen. Jo laitettujen päälle tällääminen ei ole sama asia.. Mieluiten etukäteen aika tätä varten koska siihen menee ylimääräistä aikaa tavallisen huoltoajan lisäksi.

Ripsiin voidaan myös liimata Kristalleja. Meillä niitä löytyy kaikissa mahdollisissa sävyissä. Tästäkin tulee ilmoittaa jo ajanvarauksen yhteydessä koska lisäaikaa tarviitaan asennukseen.

Ripsipidennykset turku, volyymiripset turku, volume lashes, kauneussalonki turku, kosmetologi turku
Volyymiripset

Kuidun kaarevuudella ja pituudellakin on myös merkitystä siihen miten näyttävää tulosta halutaan. Volyymiripsissä lyhyemmällä kuidulla toteutettu viuhka luo mustemman ja tuuheamman vaikutelman kuin pitkillä tehty viuhka. Se miten liima asettuu kuidun ja luonnonripsen väliin sekä muut asennukseen liittyvät seikat. Todella pienenpieniä mutta näissä jutuissa hurjan tärkeitä ja voimakkaasti esimerkiksi ripsien pysymiseen vaikuttavia asioita!  Konsultoin näistä henkkoht jokaista asiakastani tarpeen vaatiessa.

Ripsiteknikon tulee osata suunnitella asiakkaan kasvon ja silmien muodon mukaiset pidennykset. Näitä muotoja ovat mm orava, luonnollinen,Kim Kardashian, nukke, kettu jne.

Megavolyymiripset
Megavolyymitekniikan ripsinäyte, työ suunnilleen puolessa välissä.