eenafit menu logo


Kuka tekee?

Moi, mä olen Eevaliina Wilén, EenaFit -yrittäjä ja tuttavallisemmin "Eena". Olen pyörittänyt omaa salonkiani vuodesta 2011 asti. Toimin myös Salon Volume kouluttajana Turussa. Aiemmin olen toiminut ravintola-, liikunta- ja turvallisuusaloilla. Pidän ammatillista osaamistani ajantasalla kouluttautumalla itsekin jatkuvasti.

Ohessa listaa koulutuksistani

2016 Käytyjä/meneillään olevia koulutuksia

2015 käytyjä koulutuksia

2014 Käytyjä koulutuksia

2013 Käytyjä koulutuksia

2011-12 Käytyjä koulutuksia

Käsittelen tätä lähinnä sen kautta, miten itse olen salongissa nämä hinnoitellut ja miten itse nimitän erilaisia huoltoja. Ehkä tämä auttaa siinä, minkälaisen ripsihuollon itsellesi varaat. Olen pilkkonut huoltoja lyhyempiin ja edullisempiin, koska fakta on, että isompiin ripsiviuhkoihin ja tuuheaan tulokseen menee enemmän aikaa kuin kevyempään täyttöön ja halusin huomioida tätä hinnoissa. Huoltoajat on määritelty siten, että ripsistä ehditään täyttää noin puolet suhteessa ensilaittoon. Pikahuolloissa käyville en kuitenkaan ehdi tätä täystäyttöä toteuttaa, vaan käytän niissä voimakkaammin klassista tekniikkaa sekaan saadakseni kaikki täyteen. Tämä tekee rikotumman ilmeen kuin pelkästään pehmeillä volyymikuiduilla tehtynä mutta se edellyttää, että joka huolto on tarpeeksi pitkä ja että huoltovälejä ei venytetä ylipitkiksi jolloin täytettävää on jo liikaa suhteessa varattuun aikaan. Ethän siis ylivenytä huoltoväliäsi, jos haluat ylläpitää saman tuuheustason.

KlASSINEN/ NATURAL VOLUME  (1-3D)

Valitse: Klassinen huolto tai volyymihuolto natural huolto.

TUUHEAT VOLYYMIRIPSET (4-6D)

Valitse: Tuuheat volyymiripset (4-6D) huolto.

MEGAVOLYYMIRIPSET (8-14D)

Soita!

VAIHTELU VOLYYMITUUHEUKSIEN VÄLILLÄ

Huolto tehdään aina varauksessa lukevan lookin mukaisesti. Eli varaa suoraan sellainen ensilaitto jollaista lopputulosta toivot. En valitettavasti ehdi huoltokuntoista naturalia muuntamaan tuuheiksi volyymeiksi naturaliin varatussa huoltoajassa. Eli varaa uusien laitto tai SOITA 040-7020652, niin palaveerataan siitä miten se juuri sinun kohdallasi kannattaisi toteuttaa. Jos et halua soittaa, voit varata uusien ripsien ajan haluamallesi lookille. Tee samoin, jos tulet toisesta salongista paikanvaihtajana. En huolla toisten tekemiä ripsipidennyksiä normaalihinnalla mikäli työ ei vastaa minun normihuoltoja, vaan muotoilu on tullessa miten sattuu.

Koitan alla eritellä eri pidennysvaihtoehtoja toisistaan, mutta konsultointi paikanpäälläkin on aina ilmaista. Muistat vaan varata ajan sitä varten etukäteen, että olen paikalla, ilman että toisen asiakkaan aika keskeytyy! Kuituja pääsee sovittamaan näyteripsillä ja myös tunnustelemaan omin sormin.

KLASSINEN RIPSIPIDENNYS TEKNIIKKA

Jatkeita laitetaan yksi per yksi luonnonripsi. Pidennyskuituja ei kuitenkaan kiinnitetä vielä kasvuvaiheessa oleviin ripsiin koska liima itsessään sekä klassisen ripsikuidun paino saattaa hankaloittaa nuoren ripsenalun kehitystä. Klassiset kuidut ovat paksuimpia ja painavimpia kuituja.  Painonsa vuoksi klassinen ripsijatke saattaa olla toisille liikaa. EenaFit suosii valinnoissaan ripsikuituja jotka pitävät asiakkaan omista ripsistä mahdollisimman hyvää huolta.  Uskon asiakkaan haluavan omien ripsien voivan hyvin myös sen jälkeen kun pidennyksistä joskus luovutaan. Klassisia kuituja ei tulisi koskaan olla kuin yksi per yksi luonnonripsi. Heti kun näin on puhutan jo volyymityöstä. EenaFitissä ei ole perinteisiä klassisia kuituja käytetty sitten 2014. Vaan käytämme klassisen lookin luomiseen Flat ripsikuituja tai supersuper ohuita klassisia kuituja. Pysyvyyttä saa paremmaksi kun valitset hypridiripset joissa pienimmätkin ripset voidaan täyttää volyymikuiduilla.

Klassiset tekniikat:

FLAT RIPSIPIDENNYS
Flatissä on lähes samat kiinnityssäännöt kuin klassisessa mutta kuidun muoto ja paino/asettuminen luonnonripseen ovat kuitenkin erit. Flat on nimensä mukaisesti litteä ja sen lisäksi ontto. Onttous tekee siitä huimasti kevyemmän perinteiseen klassiseen kuituun verrattuna. Flat voi siis sopia henkilölle jonka omat ripset eivät kestä klassisten ripsikuitujen painoa mutta toiveena silti dramaattinen musta look. huomioithan kuitenkin sen että omien ripsiesi määrä vaikuttaa myös siihen miten tuuheat pidennykset ovat, klassinen tekniikka ei sovi tuuheutta haluavalle, harvemmaksi voidaan toki aina jättää. Flatkuitu on tuonut keveyttä ja käyttömukavuutta klassiseen ripsipidennykseen joka on kuitenkin kaiken perusta. Hypridiripsillä voidaan saada myös tuuheutta.

TUPLARIPSET (=volyymiripset, natural volume)

Tuplat ovat natural lookin luomista varten. Vasta kolme tuplakuitua painaa klassisen kuidun verran, mutta tuplaripsitekniikassa yhteen luonnonripseen kiinnitetään kaksi kuitua. Kuidut ovat tyvestään yhdessä eli siitä osasta johon liimasidos muodostetaan ja josta ne yhtyvät asiakkaan ripseen. kärkeään kohden ne kuitenkin avautuvat millin verran erilleen toisistaan ja näin luonnonripsiesi määrä tuplataan. Kevyt ja kaunis look. Sopii henkilölle joka ei etsii arkeen sopivaa lookia ja ehkä toivoo hieman tuuheutta lisää. Tämä sopii eritoten hänelle joita volyymiripset ja niiden tuuheus mietityttää.

Volyymiripset

ovat sitten ne tämän hetken kaikkein kevyimmät ja kaikkein luonnollisimman näköinen pidennysmateria. Volyymiripsiä on jopa niin ohuita, että vasta 6 - 8 kuitua vastaa yhtä klassisen ripsipidennyskuidun painoa. Monesti yksittäinen volyymikuitu on asiakkaan luonnonripseä ohuempi, ainakin näin suomalaisympäristössä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikille voidaan laittaa se tuuhein vaihtoehto. Volyymeissa mitä ohuemmasta kuidusta puhutaan, sitä tuuheampaa voidaan tehdä, mutta samalla look kevenee myös. Volyymikuiduilla voidaan tehdä monella eri toteutustavoilla. Volyymitekniikassa ripsiä poimitaan useampi kuitu kerralla ja ne levitetään kauniiksi viuhkaksi ja vasta sitten kastetaan liimassa ja asetetaan ripselle. Tällä tekniikalla on siis mahdollista todella moninkertaistaa omien ripsien määrä. Megavolyymitekniikka on hitain ja kauniiden leveiden viuhkojen täydellinen asettelu vie aikaa. Lisäksi materiaalia voi kulua jopa 14-kertaisesti enemmän klassiseen tekniikkaan verrattuna. Volyymiripset ovat ripsiteknikon erikoisosaamistaitoja ja ovat myös siksi usein arvokkaampia palveluja, kuin klassisen tekniikan ripsityöt. Toki niihin kuluu myös enemmän työaikaa kaiken jo mainitun lisäksi. Megavolumea suosittelen vain erikoistilaisuuksiin, koska painonsa vuoksi se on jatkuvaan käyttöön monelle liiallinen.

Natural
Luonnollinen kevyt, korvaa hyvin noin 1-2kerrosta ripsaria käyttävien tarpeen.

Russian volume
Tuuhea, selkeästi ripsiväriä tehokkaampi look.

BLEND VOLYYMIRIPSET
Blend volyymiripset koostetaan erimittaisista ripsistä jotka tulevat samaan viuhkaan. Todella luonnollinen look ja keventää hieman viuhkan painoa. Sopii eritoten hänelle joka toivoo todella naturellia lookia tai haluaa ripset, jotka eivät näytä laitetulta. Tämän tyyppisen lookin voi tehdä myös hypridiripsillä.

HYPRIDIRIPSET
Tässä yhdistetään klassinen ja volyymitekniikka. Mielikuvitus vain rajana mitä voidaan tehdä. Mm. kuuluisa Kardashian -look rakennetaan tällä yhdistelmällä.

MEGAVOLYYMIRIPSET
Käytetään ohuimpia kuituja ja ne kiinnitetään eritoten megavolyymeihin kehitetyllä tekniikalla asiakkaan omiin ripsiin. Tässä tekniikassa valitaan 8 - 14 D, riippuen asiakkaan luonnonripsistä. Megavolyymitkään eivät saa olla tukkoiset, vaan avonaiset viuhkat ja pehmeä lopputulos on osaamisen merkki.

JOTAIN SPESSUU? ONKO NÄYTTÄVÄÄ ILMAN VAHINKOA OMILLE RIPSILLE?

Asiakkaat monesti ajattelevat että pituus on ainoa seikka joka tekee ripsistä näyttävät. Voi olla, mutta mainitsempa muitakin seikkoja.

Perinteisin väri ripsikuiduille on musta tai tummanruskea.

Sen lisäksi kuituja löytyy lähes sateenkaaren kaikissa väreissä. Musta on tietenkin ripsirajalla intensiivisemmän värinen kuin ruskea tai värilliset, vaikkakin käyttämäni ruskea on omaan silmään todella kauniin sävyinen myös. Se on monen konkarin suosikki ja myös monelle elovena väriselle todella ihana, sekä ikäihmisille, jotka pelkäävät liian mustaa lookkia tai erityisen vaaleaihoisille.

Värillisiä

on saatavana sekä klassisiin että volyymiripsiin. On valmiiksi värjättyjä ripsikuituja tai sitten rakennamme sinulle juuri sen väriset kuin toivot, dippaamalla kuituja toivomassasi väripigmentissä Nämä customvärjätyt vievät aikaa ja tulisi värjätä päivää ennen asennusta jotta liimat ehtivät kuivua. muista varata nämä etukäteen! ihanat esim morsiamelle(.. jotain sinistä..) Ihan muutamia viuhkoja ehtii laittaa perushuollonkin yhteydessä mutta asia tulee mainita heti työn alussa jotta ehdin rakentaa ne kauniisti kohdilleen. Jo laitettujen päälle tällääminen ei ole sama asia.. Mieluiten etukäteen aika tätä varten koska siihen menee ylimääräistä aikaa tavallisen huoltoajan lisäksi.

Ripsiin voidaan myös liimata Kristalleja.

Meillä niitä löytyy kaikissa mahdollisissa sävyissä. Tästäkin tulee ilmoittaa jo ajanvarauksen yhteydessä koska lisäaikaa tarviitaan asennukseen.

Volyymiripset

Kuidun kaarevuudella ja pituudellakin on myös merkitystä siihen miten näyttävää tulosta halutaan. Volyymiripsissä lyhyemmällä kuidulla toteutettu viuhka luo mustemman ja tuuheamman vaikutelman kuin pitkillä tehty viuhka. Se miten liima asettuu kuidun ja luonnonripsen väliin sekä muut asennukseen liittyvät seikat. Todella pienenpieniä mutta näissä jutuissa hurjan tärkeitä ja voimakkaasti esimerkiksi ripsien pysymiseen vaikuttavia asioita!  Konsultoin näistä henkkoht jokaista asiakastani tarpeen vaatiessa. Ripsiteknikon tulee osata suunnitella asiakkaan kasvon ja silmien muodon mukaiset pidennykset. Näitä muotoja ovat mm. orava, luonnollinen, Kim Kardashian, nukke, kettu, jne.

Monien ripsistä haaveilevien suusta kuuluu lause:
”tuuheat, mutta luonnolliset kiitos”

Pilkotaanpas hiukan osiin näitä kevyt/luonnollinen ja tuuhea kuvauksia. Korostan, että tämä koskee vain EenaFit palveluita enkä puhu kenenkään toisen tekijän puolesta.
Mitä tarkoittaa 1-3D, 4-6D, 8-14D ? Tällä tarkoitetaan sitä jatkekuitu määrää (kpl), mitä omaan ripseesi kiinnitetään.

KlASSINEN/ NATURAL VOLUME  (1-3D)

Luonnollisuus on minulle sitä juuri kirjaimellisesti. Kuvittelepa että itsesi peilin eteen ilman meikin meikkiä. Nyt taivutat hellästi toisen silmän ripsiä ja lisäät siihen yhden, kevyen kerroksen ripsiväriä. Tätä on luonnollinen look. eli vain aavistuksen ehostettu enemmänkin huolitellun kuin meikatun näköinen. Se on tätä myös ripsipidennyksistä puhuttaessa, ainakin EenaFitissä. Ohuen ohuilla kuiduilla jotka ovat vain millin tai ei yhtään pidemmät kuin omat mutta kuitu aina kaartuu hieman omia ripsiä voimakkaammin ylöspäin. Luonnollinen look toteutetaan joko lisäämällä todella hento kuitu tai pari 75-100% ripsistä(pidempi laittoaika) tai 65-80% täytöllä hieman isommilla viuhkoilla(lyhyempi laittoaika). Itse suosisin pidempiä laittoaikoja sillä täyttöprosentti vaikuttaa suoraan tasaisempaan lookiin, sekä huoltovälin pituuteen.

Näitä lookeja etsiville valinta on uudet luonnolliset, Natural volume ripset.

TUUHEAT VOLYYMIRIPSET (4-6D)

Tällä saadaan huomattavasti omia tuuheampi silti kevyen tuntuinen look. Itse en miellä tätä lookia enää luonnolliseksi, sillä se on huomattavasti näyttävämpi kuin aiemmin kuvailemani kevyt ja luonnollinen look. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tämä on tönkkö ja tukkoinen, vaan kyllä tässäkin hyvin auki levitetyn viuhkat pitävät lookin pehmeänä. Silmien mallin perusteella valitsen mitä muotoa lähden toteuttamaan ja tähän lookiin voidaan käyttää apuna myös klassisia kuituja. Riippuen minkälaista ilmettä silmille haetaan. Tämän suunnittelun teen jokaiselle henkilökohtaisesti ensikäynnillä. Tällaista lookia etsivä valitsee uudet Tuuheat volyymiripset (4-6D) ensilaiton.

MEGAVOLYYMIRIPSET (8-14D)

Työ tehdään erilaisella tekniikalla kuin volyymiripset natural/kevyt tai tuuhea. Megavolyymilaittoon kannattaa pakata evästä mukaan, koska tässä työssä kestää pitkään. Jopa viisi (5!) tuntia, jos olet tuuhearipsinen jo entuudestaan. Toki tekniikkaa voidaan toteuttaa myös vähemmällä täytöllä, jos asiakas niin toivoo. Megavolyymiripset eivät silti tarkoita sitä, että kuidut tällätään kasana ripseen vaan edelleen, viuhkat on levitettävä auki, jotta lopputulos pysyy pehmeänä. Tämä on jotain niin ihanaa😍

Omat vakkarini jo tuntevatkin tämän värssyn...

Mutta kirjoitettakoon se nyt vielä kerta kiellon päälle tännekin. Eli säännöllinen, kahdesti päivässä tapahtuva runsalla vedellä ja ripsipidennyksille tarkoitetulla puhdistustuotteella ja pehmeällä pikkuharjalla. peseminen voi ainoastaan lisätä ripsipidennyksien kestoa ja myös kauneutta. Lika syövyttää liimasidosta ja saa sen heikentymään. Tämä ”lika” voi olla muutakin kuin hiuslakkaa, meikkiä tai muuta silmillä havaittavaa ylimääräistä. Ihomme ja varsinkin silmän huokoset tuottavat koko ajan talia, jossa ihollamme olevat näkymättömät pöpöt elävät. Jollei tätä säännöllisesti pestä pois, kertyy ne sinne luomille ja ripsiin ja ripsityvien ympärille kellertäväksi mönjäksi.

Puhtaat ripset

Alati eteeni saapuu asiakkaita, joille on neuvottu olemaan kastelematta ripsipidennyksiään, siis KOSKAAN! Itse pohdiskelen mihin moinen perustuu. Asiakasta siis käytännössä kielletään pesemästä silmiään. Miten on silmän hygienian laita..? Puhtaat ripset pysyvät terhakkaasti pystyssä ja pidennykset, varsinkin volyymit, kauniisti avoimena kun ne ovat puhtaat. Mietipä vaikka likainen päätä pitkin valuva tukka versus vastapestyt hiukset, jotka ponnahdellen heiluvat pään liikkuessa. On sinun omalla vastuulla pitää ripsien ja silmiesi hygieniasta huolta. Ripsipidennykset vaativat huolellisempaa pesua kuin luonnonripset. Jos olet laiska pesijä tai meikkaat ripsipidennyksiä, niin varaudu jo ennalta lyhyempiin huoltoväleihin. Takuumme ei kata tilanteissa joissa asiakas itse laiminlyö oikeanlaisen kotihoidon.

Mikäli meikkaaminen on sinun juttusi

Suosittelen kokeilemaan ripsiseerumia (myynnissä meilläkin). Roikkuvat luomet tuovat ihon talia voimakkaammin ripsille ja tällöin pesuaineella peseminen voidaan tehdä useammin kuin muille. Myös meikkiä käyttäville jokaiseen pesuun ripsienpesuainetta mukaan! Ensin pesään pois meikki ja toinen pesu puhdistaa ihon. Aina tuplapesu jos meikkaat! Suosituksen hyviin aineisiin saat käynnilläsi. Laadukkaat hoitoaineet myynnissä myös meillä. Aina jaksetaan kauhistella ripsilaiton vaaroja mutta harvoin samaan sävyyn kuohahdetaan vaikka samoissa meikeissä kuljettaisiin jopa viikon! Tämä ei kuitenkaan ole kovin harvinaista. Usein asiakas luulee pesseensä hyvin, mutta paperiin jää vielä ihan musta rantu kun luomirajasta pyyhkii.

Ripsipidennyksiin kaikki jää pahemmin kiinni

Koska niitä ei voida samalla tavalla hieroa ja jynssätä. Ripsiasiakkaan tulee siis itse ostaa oikeanlaiset välineet ja pesuaineet pidennyksien putsaamista varten. Nykyään on oikein hyviä tuotteita tehty nimenomaan tähän tarkoitukseen, enkä enää suosittele käyttämään muita tuotteita. Ihon voit toki edelleen pestä muilla tuotteilla ja suosittelenkin, jollet ole ihotyypiltä rasvainen. Ripsiputsarit ovat hyvin tehokkaita talin poistajia ja saattavat olla herkkäihoiselle kasvopesuun liian karkeita. Meiltä löytyy Lash Loversin BeautyWash vaahto, sekä Chrissanthie. Molemmat mielestäni erittäin hyviä putsareita. Nyttemmin tullut muitakin päteviä ammattilaistuotteita. Lisäksi myynnissä on microtikkuja ja harjoja, joilla pääsee käymään ripsienväliset ihoalueet huolella läpi. Ripsiharja on liian karkea pesukäyttöön. Mitä tuuheammat ripset sitä tarkempi pesu. Pestyt ja puhtaat ripset ponnahtavat kauniiseen asentoon ja volyymeissa viuhkat pysyvät avoimina. Näin saat volyymeistasi kaiken tehon irti ja varmasti puhtaat silmät tuntuvatkin paremmalta. Ripsienpidennyksiä PITÄÄ pestä ja puhdistaa säännöllisesti. Kaksi kertaa päivässä vesipesu, runsaasti kastellen ja juoksevan veden alla. Jos olet ollut likaisissa olosuhteissa, esim. remonttipölyissä tai olet meikannut, ota mukaan pesuaine. Ei riitä että peset ne vain päivää ennen kuin tulet huoltoon. Vettä ei tule välttää! Vesi ei koskaan ikinä missään tilanteessa voi tehdä ripsipidennyksillesi haittaa tai mitenkään liottaa liimaa pois, niin että se valuisi silmiin. Puhdistaessa monien pelkäämä kirvely tarkottaa sitä, että sieltä lähtee likaa; hiuslakkaa, hikeä, meikkiä, rasvaa, rähmää, talia. Se ei ole ripsiliimaa joka sulaa veden takia silmiin. Käyttämäni liima ei ole vesiliukoinen, ei edes kuuman saunomisen jälkeen. Lisäksi lika voi tukkia ripsirajan, joka voi aiheuttaa ripsirajaan tulehduksen (blefariitti, löytyy googlettamalla ihania kuvia...), sekä omien ripsiesi kasvu voi häiriintyä. Häiriintynyt ripsi alkaa ohentua ja muuttua heiveröisen näköiseksi ja kasvusuunta saattaa olla aiemmasta poikkeava.

Öljyttömät Geeli- ja vaahtomaiset meikinpesuaineet

on koettu hyviksi ripsipidennysten ylläpidossa. Sinulla on kotona hyvin paljon vaikutusvaltaa siihen miltä ripsesi näyttävät ja miten pitkään ne kestävät kauniina. Puhdas ripsiviuhka ja luonnonripsi on terhakka ja kauniisti toistensa lomaan sekoittuva. Puhdas look pesee tönkköisen ja sumppuun menneet mennen tullen. Vähän kuin vastaleikatut hiukset, Bouncy and lovely. Puhdistamisen jälkeen anna ripsien kuivua ennen kuin harjaat! viuhkat aavautuvat jo kuivuessaan mutta tee viimeistely pyöräyttämällä yläkautta. Mainittakoon että liikoja harjauksia kannattaa välttää.

SYITÄ PYSYVYYSONGELMIIN voi olla

•Hormonaaliset syyt (sairaudet/lääkitykset, ehkäisyn aloitus/lopetus, raskaus, vaihdevuodet/teini-ikä).

•Rasvaiset lisäravinteet (esim. kalanmaksaöljy).

•Hankaaminen, repiminen tai muu mekaaninen rasitus esim liika harjaaminen liialla voimalla.

•Silmätipat, valitse öljyttömät jos mahdollista. (myös laittotapaa kannattaa miettiä jos tipoista ei voida luopua).

•Vääränlaiset Puhdistusaineet, silmän alueen meikkaaminen/vääränlaiset meikkituotteet tai puutteellinen pesuista huolehtiminen.

•Rasvainen ihotyyppi tai Raskaat ripsien päällä olevat silmäluomet.

Olen ottanut olosuhteet huomioon salongilla. Kouluttaudun myös itse jatkuvasti, koska haluan tehdä aina mahdollisimman pysyvät ja kauniit ripset jokaiselle EenaFit asiakkaalle. Olen ollut ripsifriikki niin kauan kuin muistan. Mikäli sinulla on mielestäsi pysyvyys ongelmia, niin tarkistathan että toimesi vastaavat yllä olevan listan kanssa. Harvinaisempaa mutta mahdollista on myös se, että huoltoväli on lyhyt ripsiesi nopean uusimisen vuoksi. Eli omat ripsesi tippuvat ja kasvattavat uuden tilalle nopeassa tahdissa. On olemassa keskimääräisiä arvioita 3 - 4 viikkoa, mutta tämänkin arvion ulkopuolelle mahtuu ihmisiä. Tämä ei kuitenkaan kuulu pysyvyysongelmien piiriin, koska tälle ei asiakas, eikä tekijäkään voi tehdä mitään. Jos ripsesi uusivat ja ripsijatke sen mukana. Pystyt siis tarkkailemaan tippuneita ripsiä ja näet onko siinä oma ripsesi mukana. Valtaosassa tulisi olla. Jos näin on, on kyse vain nopeasta uusimisesta, eikä virheestä laitossa tai tuotteissa tai kotihoidossa. Mikäli pudonneissa jatkeissa ei löydy omaa ripseä voidaan alkaa miettiä mistä putoilu johtuu. Yleensä syy löytyy. Ja näihin tapauksiin yleensä löydetäänkin myös ratkaisu. Jos syy on sellainen mihin omilla toimilla voimme vaikuttaa, niin se tietenkin tehdään.

Kuorinta

Uudistaa ihoa, ylläpitää ja suojaa ihon luonnollista kosteutta ja kirkastaa viemällä kuolleet ihosolut pinnalta mukanaan. Ikään kuin annetaan piiskaa iholle, jotta se tekee sen minkä se muutenkin tekee, mutta tehokkaammin. Näin saadaan nopeasti freesi lookki kaikenlaisille ihoille. Mutta tällä voidaan myös tehohoitaa tietyntyyppisiä ongelmakohtia ihossa.

Jokainen ihotyyppi

Kaipaa kuorintaa, joskin erilaisia ja erilaisista syistä.  Tämän hoidon jälkeen kosteuttavat ja hoitavat seerumit ja voiteet pääsevät imeytymään helpommin. Meillä on Suomessa vuodenaikojen vaihtelut ja ne asettavat suurimmaksi osaksi vuodesta iholle enemmän haasteita kun helpotuksia. Hedelmähappokuorinnalla voidaan madaltaa jo syntyneitä uurteita, avata talin tai kuivuuden tukkimaa ihoa tai osittain vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia kuten maksaläiskiä ja rusketusta. Sopii myös Ikääntymisen ensimerkkeihin, aknelle taipuvaan ihoon tai aknen jättämien arpien hoitoon. Ihon jossa ei ole erityisiä ongelmia ja kotihoito on jo kunnossa, voidaan happokuoria kerran tai pari vuodessa ihan vaan boostaamaan ihon uudistumista. Jopa herkälle iholle, koska se jos mikä kaipaa vahvistumista. Pahasti epätasapainossa olevassa ihossa ensin nostetaan oma puolustus ja kosteus muutaman viikon rutiininomaisella kotihoidolla.

Tässä erityisen hienoa se, että hoito voidaan räätälöidä kaikenlaisille ihotyypeille sopivaksi. Sarjat luodaan sen mukaan mikä on asiakkaan ihonhoidollinen tavoite. Millaisen ihon haluat?  Vaikka happo on sanana hieman pelottava, on tämä kyseinen sarja kuitenkin hellavarainen, eikä se satu tai tunnu mitenkään epämiellyttävältä. Tuote on tehty kasvoihin käytettäväksi ja on laadukas saksalainen ammattilaissarja. Ei edes suoraan hoidosta tarvitse lähteä kasvot punaisena pois ja silti saadaan tuloksia, jotka on tunnettavissa ja huomaat ne takuulla myös itse. Hapon voimakkuutta säädellään ihotyypin kestävyyden ja tarpeen mukaan. Tarkoituksen mukainen tulos olisi aina kuulas ja hehkuva iho, ei punakka ja liiaksi työstetyn oloinen. Hoito tehdään omana hoitona, eikä yhdistetä muihin kasvohoitoihin. Sarjahoitoina viikon välein voidaan ottaa kickstart 3 - 6 kuorintaa viikon välein. Riippuen siitä mihin ongelmiin puututaan, voidaan hoitoväliä vähitellen harventaa tai siirtyä muihin hoitoihin kun on saatu ihon oma toiminta käyntiin halutulla tavalla. Hedelmähappojen voima on tieteellisesti todistettua ja poweriltaan sellaista, ettei sitä myydä kotikäyttöön. Minut on koulutettu oikeaoppiseen käyttöön sekä happojen neutralointiin. Kokeile tätä, ennen kuin menet lääkärin kemialliseen kuorintaan. Voi olla että saat toivomasi jo tällä hoitosarjalla yhdistettynä säännölliseen kotihoitoon.

Hoidon jälkeen

Ihon oma UV suoja on hetkellisesti madaltunut ja hoitojen jälkeen on käytettävä voimakkaita UV suojia iholle. Aurinkolomalle lähtijän ei kannata ihan ennen lomaa tulla kuorintaan. Tämän vuoksi hoitoja ei myöskään Suomessa tehdä kesäaikana, eikä kovilla pakkasilla. Hoidon jälkeen kotona ei ole syytä kuoria tai poistaa karvoja kasvoilta noin viikkoon. Hoito pistää vipinää ihon oman toimintaan ja se jatkuu vielä kotona, eikä sen aikana kannata ottaa muita voimakkaita hoitoja samalle alueelle. Ensimmäisen vuorokauden aikana voimakas hikoilu ja saunominen ja auringonotto ja solarium kannattaa jättää väliin. Solarium ei ihon kannalta muutenkaan ole suosiollista.

Vaikuttavia aineita

Sarjassa ovat: AHA glykoli-, omena-, sitruuna-, viini- tai BHA salisyylihappo.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavan nopeatehoiseen erikoiskasvohoitoon.

Koulutus info

Koulutettavan

Tulee osata ymmärtää ja puhua selkeästi suomea. Koulutettavan pitää itse järjestää itselleen koulutuspäiväksi malli harjoitustyötä varten (tarvittaessa autan tässä), lisäksi on syytä olla todella aktiivinen ja motivoitunut harjoittelemaan tätä kädentaitoa. Ilman jatkuvaa treenaamista tässä ei valitettavasti kehity. Jo ennen koulutusta kannattaa järjestää itselleen harjoitusasiakkaita koulutuksen jälkeiselle ajalle, jotta pääsee heti työhön kiinni. Tällä alalla toimitaan pääasiassa yrittäjänä ja siihen kannattaa myös uhrata muutama ajatus, ennen kuin lähtee koulutukseen. Alalla pystyy toimimaan myös esim. vuokratuolilaisena, mutta y-tunnus siihenkin tarvitaan.

Ripsipidennyksen peruskoulutus

Sisältää opit ihan alusta aloittavalle. Koulutusmateriaali on kattava. Facebookin videoryhmistä saat video-ohjeet ennakko tehtäviin, joihin saat harjoituspään lainaksi minulta. Harjoituspää ja aloituspakkaus tulee noutaa noin viikkoa ennen koulutuspäivää, jotta ehdit hiukan treenailla ja tutustua ja ennen kaikkea lukea kirjallisen materiaalin. Todisteena koulutuksesta saat kuitin, heti kun maksu on suoritettu. Koulutus ja tuoteosto tulee olla maksettuna viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää. Yhdistelmäkoulutuksessa volyymipäivän voi maksaa viikkoa ennen volyymipäivää. Sertifikaatin suorittaminen on mahdollista, mutta työn kannalta se ei ole pakollinen. takarajaa sen hakemiselle ei ole joten voit kehittyä ihan omassa rauhassa. jokaisella on vähän erilainen polku.

Valmistautuminen

Kirjallinen materiaali on syytä lukea jo ennen koulutukseen tuloa huolellisesti perehtyen, jotta saat päivästä enemmän irti. Kirjoita materiaalin herättämiä kysymyksiä valmiiksi ylös ja käydään ne sitten yhdessä läpi. Tämä helpottaa uuden asian sisäistämistä, koska ihan alkavalle tietoa tulee kerralla paljon. Materiaalissa on paljon tietoa asioista, joita ei itse tekohetkellä tarvita, mutta jotka jokaisen ripsiä tekevän on syytä tietää ennen kuin alkaa tehdä asiakastyötä. Mitä enemmän voimme keskittyä itse tekemiseen ja kokemiseen sen parempi. Se on usein jännittävämpää uudelle tekijälle, kuin alan tietous ja sen lukeminen. Koulutukseen sisältyy myös ennakkotehtäviä harjoituspään kanssa. Ohjeet videoineen saat Volumen facebookryhmistä, joihin sinut liitetään, kun tuotepaketti tilattu ja koulutuspäivät sovittu. Ennalta harjoituspäähän tehdyt työt otetaan mukaan koulutuspivälle ja niihin harjoittelemme mm. ripsipidennyksien poistamisen. Ei tarvitse saada aikaan mestariteoksia, mutta pääset hieman tutustumaan tuotepakettiin. Vinkki: Kirjoita johonkin ylös päivämäärä, jolloin avasit liimapullon korkin ensimmäistä kertaa. Tuotepaketin haku noin viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Sovimme näistä puhelimitse.

Yhdistelmäkoulutuksessa

Olisi hyvä, että harjoittelet päivien välissä mahdollisimman paljon itsenäisesti ensin työn perusteita klassisella laittotekniikalla. Kädentaidon harjaannuttamista en kouluttajana voi puolestasi tehdä, eli reippaasti pinsetit viuhumaan 😉. Volyymiviuhkan rakentaminen on taas uusi vaikea asia, jota ennen olisi syytä olla perusteet jo hallussa. Volyymi kuitenkin on juuri nyt kysytympi palvelu, joten ehdottomasti sitä kannattaa alkaa pian harjoittelemaan, jotta saat työhösi laajemman tarjonnan.

Parasta olisi, jos pystyisit sopimaan jo ennen koulutusta itsellesi ripsiharjoituksia heti koulutuksen jälkeiselle ajalle. Mitä enempi, sen parempi. Mitä nopeammin tartut työhön, sitä nopeammin opit. Autan kyllä hinnoitteluissa ja kaikessa, mutta itse työ ja oppi joka työn kautta ainoastaan tulee on jokaisen oppijan puskettava itse.

Koulutukseen tarvitaan mukaan

Jokaiselle päivälle: Tuotepaketti ja materiaalit tulostettuna tai medialaitteesta, malli - jolle tehdä harjoitustyö (jos kouluttaudut meillä, voin hommata mallin, mutta sopimuksen mukaan). Huomioithan, että malli saapuu myöhemmin paikalle kuin oppija itse. Lounas (sovitaan eväät tai tauko etukäteen). Muista kertoa mallille, että työt kuvataan ja aikaa kuluu enemmän kuin normaalissa salonkityössä. Saat itse päättää otatko mallilta maksua vai et. Pakkaa mukaan myös muistiinpanovälineet, koska kerron myös ohi materiaalin kaikenlaista, josta saatat saada enemmän irti myöhemmin niitä lueskellessasi. Alkuun huomio menee kuitenkin ihan perusjuttuihin, jotka myöhemmin automatisoituvat ja olet valmis taas sisäistämään enemmän. Lähtökohtaisesti kuitenkin käymme perusteita, joten jatkokoulutuksiin suosittelen aina osallistumaan, jotta kehityksesi jatkuu ja pysyt motivoituneena.

Mikäli koulutus tapahtuu muissa tiloissa, kuin meillä, tarvitaan lisäksi: Erittäin hyvät työvalot (asiakkaan molemmin puolin mielellään), asiakaspeti, ilmankostutin ja kosteusmittari. Tilassa on oltava todella hyvä ilmastointi! Kyllä, panostamme voimakkaasti työturvallisuus asioihin(kin). En suosittele työskentelyä näillä kemikaaleilla ilmastoimattomassa tilassa joten näitä on syytä miettiä etukäteen. Työturvallisuuden ja näiden kemikaalien kanssa toimimisen osaat peruskoulutuksen jälkeen.

Sertifioiminen

vaatii kuvia töistä koulutuksen jälkeen. Niistä tulee näkyä perusteiden hallinta sekä kehittymistä niissä asioissa, joissa juuri sinulle olen antanut palautetta. Ja ne tulee olla kuvattu koulutuksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Sertifikaatin saaminen edellyttää työtä, eikä sitä myönnetä ennen kuin kehittyminen näkyy. Suosittelen että harjoittelee 3-12 kk, ennen kuin edes alkaa laittamaan kuvia töistään. Kaikki riippuu siitä miten usein pääset harjoittamaan taitojasi. Koulutusryhmään facebookissa 10 työkuvaa, joista voit saada palautetta kehittymiseesi. Mutta sertihaku kuvat minulle suoraan koulutuksessa annettavien ohjeiden mukaan, sähköpostiin jonka annan koulutuksen yhteydessä.

LISÄTIEDOT

Puhelimitse.

Jälkihoito

Osta itsellesi jälkihoitoa varten jo etukäteen, hygieniasyistä mielellään ihan avaamaton, kosteutustuote. Erittäin hyvä on esimerkiksi bebanthen, jonka saat apteekeista. Mikäli et ole menossa kestopigmentoinnista suoraan kotiin, niin ota tämä tuote jo mukaan valmiiksi. Kestopigmentointi vaatii intensiivistä rasvausta, jotta ruvet eivät pääse kuivumaan paranemisprosessin aikana. Rasvaus aloitetaan kun ruvet alkavat irtoilla, noin parin päivän jälkeen laitosta.

Katso kalenteri valmiiksi siihen malliin, ettei viikkoon kestopigmentoinnin jälkeen ole tulossa mitään illanistujaisia, kissanristiäisiä tai juhlamenoja. Värit ja ruvet tekevät kohdan voimakkaan näköiseksi ja toiset haluavat olla hyvinkin yksityisesti parantelun 3-4 ensimmäistä päivää.

Aurinko & solarium, sauna, uiminen, hikiliikunta - ovat kaikki pannassa parantumisen ajan. Syinä tulehdusriskit, sekä värin mahdollinen ulosvuotaminen. Näillä toimilla saattaa olla merkittävä rooli siihen miltä pigmentointisi näyttää paranemisen jälkeen, joten olethan huolellinen.

Rupia, vaikka ne enää vain toisesta reunastaan ihan pikkuisen olisivat kiinni EI SAA repiä tai nyppiä pois. Niitä saa vain kosteutella, kosteutella ja kosteutella. Kahden vuorokauden jälkeen voit tarvittaessa toki huuhdella hellästi puhtaalla vedellä. Rupia revittäessä ei voida taata värin tasaista jäämistä ihoon.

Kestopigmentoinnin kakkosvahvenne

Aika tälle varataan ensikäynnin yhteydessä 6-10 viikon päähän, joten huolehdithan, että myös sitä ennen ja jälkeen toteutuvat samat jutut kuin ensilaitossa! Vaikka ihossa onkin nyt väriä jo ennestään tulee huolehtia siitä, että myös kakkosvahventeen työnjälki jää kauniisti iholle.

Ennen Kestopigmentointia

Meikkaile itsellesi rohkeastikin erilaisia kulmakarvoja, huulia tai silmienrajauksia ja ota itsestäsi kuvia niissä ja fiilistele erilaisia muotoja. Käy kiinni aiheeseen, katsele netistä erilaisia muotoja tai seuraile arjessa ja lehdistä ihmisiä. Sinulle alkaa pian hahmottumaan se mistä itse pidät. Onko se luonnollinen vai meikattu look. Ohuet vai muhevammat. Itse työssä minä toki teen lopullisen muotoilun, mutta asiaa auttaa, ettet itse enää ole epävarma mieltymyksistäsi. Näin saamme todennäköisesti heti ensikäynnillä jo työn siihen malliin kun toivot. Pigmentoinnissa kun on tärkeää että väri vahvennetaan kaksi kertaa ja jos toisella käynnillä esimerkiksi tehdään kulmia leveämmäksi, saattaa levennetty osio jäädä hailukamman väriseksi tai saatetaan vaatia kolmas käynti. Myös jos olet tosi epävarma siitä mitä haluat on pakko aloittaa hennolla ja vaaleammalla värillä. Näin on mielekkäämpää ja turvallisempaa toimia, koska tummuutta ja leveyttä saa aina lisää. Toki, jos on lähdetty liian varoen liikkeelle, saatetaan työtä joutua muokkaamaan vielä sen kolmannen kerran.

Kulmapigmentointiin tulija

Voit muotoilla/ nyppiä kulmasi ihan kuten normaalistikin teet. Älä kuitenkaan aja kaikkia karvojasi pois, varsinkin jos haluat karvamaisen lookin. Haluan nähdä luonnollisen karvankasvusuunnan ja tätä en näe jos kulmat on sheivattu. Kestopigmentointia varten ei kuitenkaan tarvitse kasvattaa suurta pensaikkoa. Neula kyllä liikkuu hyvin karvojen väleistä. Jos sinulla on tapana nyppiä kaikki pois, ota kuva mukaan, josta näen luontaisen karvansuunnan tai anna muutaman haivenen kasvaa. Meikeissä ei ole suositeltavaa saapua pigmentointiin. Iho kulmien ympäriltä tulee olla meikki – ja muista värivoiteista ja kosteusvoiteista puhdas. Alueelle on tulossa haavoja, emmekä halua haavoihisi meikkivoiteita tai mitään muutakaan. Myös kestopigmentoinnin peseminen heti työn jälkeen viruttaisi mahdollisesti myös pigmenttiä pois, siksi niitä ei kastella kahteen vuorokauteen laiton jälkeen. Pese siis hiukset tms. ennen kuin tulet jotta kastelulle ei ole tarvetta heti. Jos haluat näyttää millaiset kulmat itse piirrät, tee se salongilla minun kynilläni, jotka olet puhdistanut pigmentointia varten. Tai vielä parempi, ota kännyyn itsestäsi kuva jossa olet meikattuna. Tee tämä mieluiten luonnonvaloisassa paikassa ilman ilmettä, joissa kulmat on nostettu tai kurtistettuna.

Vähintään kahteen vuorokauteen älä nauti tippaakaan alkoholia tai tulehduskipulääkkeitä ( parasetamoli ok). Nämä ohentavat verta ja saa nesteet valumaan herkemmin laiton aikana ulospäin, eli työntäen mukanaan myös värit joita haluamme jäävän ihoon. Näissä tapauksissa lopputulos on aina heikompi ja saatetaan tarvita kolmaskin käynti ja työ tulee sinulle näin kalliimmaksi. Älä tule myöskään mikäli olet antibioottikuurilla. Väri kapseloituu nimenomaan valkosoluihin ja muutenkin on syytä olla hyvä terveydentila kun työ tehdään.

Huulipigmentointiin tulija

Huulia pigmentoitaessa yleensä kosteuttaminen on hyvä aloittaa jo etukäteen. Huulet voi kotona kuoria pariin otteeseen ja hyvin aktiivisesti esimerkiksi bebanthenilla kosteutella. Näin huulien pinnalta saadaan kuiva ja kuollut ihosolukko pois tieltä ja väri pääsee levittymään huulillesi kauniisti ja tasaisesti.
Huulien kohdalla myös huuliherpestä ehkäisemään on noin viikkoa ennen aloitettava estolääkitys. Muutoin kestopigmentointi saattaa aktivoida herpeksen. Tätä ei tarvitse tehdä jollei sinulla ole koskaan ollut aktiivista huuliherpesrakkoa.


Seuraavanlaiset syyt voivat estää kestopigmentoinnin tekemisen

Veriteitse tarttuvat taudit( hepatiitit, Hiv tms). Diabetikon ja syöpähoidoissa olleen on hyvä pyytää suostumus ensin lääkäriltä, kun varaa ajan kestopigmentointiin. Taudinhoito pitää olla työn hetkellä tasapainossa.

Raskaana oleminen on este, sillä tulehdusriskejä on syytä raskausaikana välttää. Imetys on este ainoastaan, jos imettävä äiti itse niin kokee. En suosittele jo valmiiksi stressiä kokevalle henkilölle, oli äiti tai ei. Rauhallisin mielin on helpompi tehdä päätöksiä joihin on tyytyväinen.

Kauneusleikkauksista olisi hyvä olla ainakin vuosi taukoa ennen pigmentointia, varsinkin kasvojenkohotus operaatiot. Varmistaa voi aina leikanneelta lääkäriltä. Kysy myös, mikäli olet laitattanut täyteaineita.

Runsas vuotaminen saattaa aiheuttaa värin huonon tarttumisen, eli verenohennuslääkityksiä käyttävät tms. tulisi olla tähän varautuneita. Kun kudosneste virtaa herkästi ulos, tuo se myös kestopigmentointivärin helposti ulos jo heti laittohetkellä. Verenohennuslääkityksessä olevat, jotka pystyvät (konsultoi lääkäriltäsi tätä asiaa ensin!) pitämään parin päivän tauon lääkkeistään, voivat laitattaa pigmentoinnin.

Myös tosi rasvainen ja paksu iho saattaa ottaa kolmannenkin käsittelyn, riippuen myös halutusta lopputuloksesta. varsinainen este se ei ole. Microblading tekniikkaa en suosittele paljon vuotavalle tai paksunahkaiselle asiakkaalle, kauniimpi ja kestävämpi lopputulos saadaan konetyönä.

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan ihon alle vietyä väriä.

Kestopigmentointi ei ole meikkaus vaikka englanninkielinen permanent make-up (PMU) sana tuokin sen mieleen. Kestopigmentointi vaatii asiakkaaltakin sitoutumista hoitamaan sekä valmistavat ja jälkihoitoon liittyvät asiat huolella jotta saadaan aikaan hyvä lopputulos. Työ tehdään joko koneella, joka tikkaa neulalla ihoon. Tai Microblading- tekniikalla, jossa se tehdään viillon avulla. Kyse ei ole siis ihon pinnan meikkauksesta, vaan iho todella rikotaan ja haavoja tulee varjella tulehtumiselta toimenpiteen jälkeen. Alue tekee normaalisti ruven ja paranee kuten mikä tahansa haava. Paranemisprosessin jälkeen käsittely uusitaan vielä kertaalleen tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Tämä tehdänä 6-10 viikon kuluttua. Jos kyeessä on ylläpitokäynti, niin kertakäsittely uein riittää. Ihan uusi Kestopigmentointi jää aniharvoin yhdellä laitolla ihan täydelliseksi. Tästä syystä tehdän aina kakkosvahvenne uusien töiden yhteydessä. Kakkoskäynti takaa että väriä on syöttynyt tarpeeksi ja kestopigmentoinnin säilyvyys iholla on parempi. Mitä enemmän toivot muutoksia kakkosvaiheessa sitä suuremmalla todennäköisyydellä tarvitaan vielä kolmaskin käynti tasaisuuden luomiseksi. On siis hyvä, jos tiedät jo ensilaittoon tullessa millaista lookkia haluat. Kestopigmentointi on alkuun voimakasvärinen ja jälki”terävä”, varsinkin microblading töissä. Ihon parantuessa väri asettuu luonnikkaaksi. Tämän vuoksi usein nettikuvat eivät vastaakaan sitä, mikä monella on odote, koska kuvat ovat usein juuri laiton jälkeen napsastuja.

Erilaiset lookit

Tummempi meikattu look tehdään rakentamalla ensin pohjaväri shadow -tekniikalla ja kakkosvahventeessa joko uusi värinsyöttö, tai jos omia karjoja on vain osassa aluetta, voidaan kakkoskäynnillä piirtää karvoja puuttuviin kohtiin. Työt räätälöidään aina henkilökohtaisesti jokaisen kasvoihin ja toiveisiin sopiviksi. Suunnittelu ja sommittelu tapahtuu ensikäynnillä ja kaikki keskustellaan ja käydään kanssasi läpi, ennen kuin mitään aletaan tehdä pysyväksi. Meikkikynällä piirretään muoto ja värejäkin peilataan omaa ihoasi vasten. Tästä syystä ensilaittoon varataan tunti ylimääräistä aikaa, jotta kiirettä ei synny. Jos mielit luonnollisempaa ja pehmeämpää, ei niin meikatun näköistä lookia, voidaan se tehdä pelkästään karvatekniikalla. Karvamaisessa jää aina ihoa näkyviin karvojen väliin, muutenhan ne eivät näytä enää karvoilta. Mieti siis haluatko näyttää koko ajan meikatulta, myös öisin, saunoessa tai muualla, missä ehkä muuta kasvomeikkiä ei käytetä. Kestopigmentointiakin voidaan meikillä korostaa heti kun iho on laiton jäljiltä parantunut (noin viikko laiton jälkeen). 3D -kestopigmentointi toteutetaan mahdollisesti useillakin eri terä- tai neulakoolla, useammilla eri väreillä tai saman värin eri sävyillä. Ihon eri syvyydet ja värierot tekevät kaikesta luonnollisempaa ja kolmiulotteisempaa, kuin tasaiset yhdellä värillä tehdyt työt. Värivalinnoilla on todella suuri merkitys sille, onko työ luonnikkaan luonnollinen, vai vahvasti meikatun näköinen. Varjoilla saadaan syvyyttä töihin. Tämä on asiakkaan mukaan räätälöimistä joka kerta. On siis hyvä, että itse tiedät millainen kulmalook sinua miellyttää ja mikä ei. Karvamaisella ei kannata tehdä jos omia kulmakarvoja on jo ennestään paljon. Näihin shadow on kauniimpi. Sillä tuodaan skarppi muoto karvojen alle ja värjäämällä omia karvoja voit tehostaa lookia halutessasi. Käytän töissäni super ihania sävyjä, Swiss Colorin laadukkaasta sarjasta.

EenaFit kestopigmentointi

Tällä hetkellä saatavana on seuraavat tuotteet:
Kulmakarvojen pigmentointi. (3D, puuteri, nano ja blade.)
Silmienrajaukset. Eyeliner ylä- ja/tai alaluomelle.
Huulienrajaukset sekä huulien kokoväritykset ja 3D huulipigmentointi.

Kestävyys

Kestopigmentointi kuluu ajan mittaan pois oman aineenvaihdunnan mukana, joten se ei siinä mielessä ole verrattavissa tatuointeihin. Myös käytetyt värit ovat tarkoitettu juuri kestopigmentointiin, ei tatuointiin. Kestopigmentointivärit eivät leviä ajan mittaan, kuten tatuointiväri yleensä vähän tekee. Ole siksi tarkka tekijästäsi ja siitä millä väreillä ihoosi tehdään. Kasvot muuttuvat iän mukana voimakkaasti ja siksikin on hyvä, ettei jälki ole ikuinen. Kestopigmentoinnin voi siis halutessaan antaa haalistua kokonaan pois, mikäli sen ylläpito ei enää tunnu aiheelliselle.

Miksi kestopigmentointi?

Helppous, helppous ja helppous. Kestopigmentointi vaatii kyllä huoltamista mutta huomattavasti harvemmin kuin perinteiset meikit. Kestopigmentointi pysyy hikoillessa, uidessa ja saunoessa, nukkuessa, matkoilla ja kotona. Sopii avuksi hänelle, joka kokee ettei oikein näe tai osaa meikata. Karvatekniikalla saadaan erittäin luonnolliset kulmakarvat hänelle, joka ne esimerkiksi sairauden vuoksi on menettänyt.

Kestopigmentointi koulutuksesta kuvattua...

Noudattamalla näitä ohjeita on paljon suurempi todennäköisyys saada kaunis ja kestävä lopputulos!

Kestopigmentoinnin kanssa eläminen:

Kestopigmentointi vaatii jatkuvaa auringolta suojaamista! Jos olet joskus pitänyt printtiverhoja aurinkoisen seinän ikkunalla, tiedät miten voimakas värien haalistaja aurinko voi olla. Edesautat siis pigmentointivärien säilymistä kun suojaat sen auringolta ympärivuotisesti. Väriä voidaan vahventaa kertaluonteisesti vielä niin kauan kun jälki on selkeästi nähtävillä ja muotoa ei tarvitse korjata/ suunnitella uudelleen. Jos pigmentti ehtii haalistua kokonaan ei enää riitä työn kertakäsittely vaan taas tarvitaan tuplalaitto jotta muoto ja värit saadaan kauniiksi ja tasaiseksi. yksittäiskäynnit ovat yleensä edullisempia kuin uusien laitto.

Microblade:

Ei ole blade, eli terä tai veitsi, vaikka englanninkielinen nimi siihen viittaakin. Kyse on tosi pienistä neuloista jotka ovat vierivieressä. Tämä neulaterä liitetään kynänkaltaiseen työvälineeseen jolla työ toteutetaan. Jokaiselle avataan oma, steriilipakattu terä, jokaisella käynnillä. Eli en säästä samaa, jolla ykköslaitto tehtiin, vaan aina on uusi ja puhdas terä käytössä. Microbladingillä ja Nanobrows tekniikoilla saa todella kaunista, ohutta ja super luonnollista jälkeä. Bladen jälki on hyvin voimakkaasti oman luonnonkarvan näköinen. Blading tekniikassa väriä menee ihoon kuitenkin konetyötä huomattavasti vähemmän, siksi tämä on myös edullisempi ja nopeammin iholta häipyvä työ (kesto noin vuosi) . Ja viillonomaisesta työliikkeestä johtuen arpikudosta muodostuu ihoon neulatöitä enemmän (suosittelemme tästä syystä koneella tehtyjä töitä). Microblading työn kestosta monesti kysellään, mutta sitä on vaikea ennustaa. Microblading tekniikasta johtuen kesto on pienempi konetöihin verrattuna. Lopulta on kuitenkin aina kyse juuri sen henkilön aineenvaihdunnasta ja minkään kestopigmentoinnin kestoa ja pysymistä ei voida etukäteen ennustaa. Eikä ole syytä olettaa että jos naapurin Irmelillä kesti noin, että sinulla on sama juttu. Voi olla että toisella pigmentointi pysyy 6 vuotta ja toisella 2. Kuitenkaan ei ole normaalia että väri poistuu 1-2 kk päästä laittamisesta. En suosittele microblading työtä uusittavaksi kovintaan usein, käytä mieluummin konetöitä! Microblade sopii jos olet arka ensilaittaja ja haluat vai testailla miltä kestopigmentointi tuntuisi itselle. Mikäli olo varmistuu. Pidempikestoista tai meikattua jälkeä etsivälle suosittelenkin alusta alkaen puuteri ja nanokulmia.

Swiss Color:

-tuotteet ovat puhtaita ja tutkittuja ja niitä löytyy meillä eri sävyjä. Näistä usein vielä sekoittelen asiakkaalle juuri hänen väreihinsä ja toiveisiinsa sopivan. Ensilaitto voidaan tehdä eri värillä, kuin kakkoslaitto, jos mieli matkalla muuttuu. Toki se mitä ihossa jo on, ei saada pois. Joten epäröivän on parempi laittaa ensin vaaleampi väri ja tummentaa myöhemmin. Lisää on aina helppo laittaa. Ennen työn aloitusta kuluu muodon ja värin sommitteluun noin 10-40min, riippuen hyvin pitkälle asiakkaasta itsestään. Kaikki työssä tarvittavat aineet ja välineet kuuluvat hintaan, eli ethän koskaan ikinä missään tilanteessa kotona esipuuduttele, koska kaikki puuduteaineet eivät sovellu pigmentointitöihin! Saattavat aiheuttaa ihon turpoamista, jolloin symmetristen muotoilujen tekeminen on mahdotonta. En ota vastuuta erimallisista kulmista mikäli niitä on menty puuduttelemaan kotona ennen sunnitteluvaihetta!

Suunnittelu:

Suunnittelun aikana keskustelemme väreistä ja muodoista ja hahmottelemme suoraan kasvoille haluttua kulman muotoa. Meikillä vielä tässä kohtaa joten hassutkin ideat saa vielä kokeiltua ennen varsinaista pigmentointia. Suosittelen kokeilemaan näitä myös jo kotona ennen pigmentointiin saapumista. Tilanne usein jännittää varsinkin ensikertalaisia turhankin paljon ja se voi viedä keskittymisen kokonaan.

Kyse ei ole meikkauksesta:

Hyvä juttu tiedostaa etukäteen on se että kyse ei ole meikkauksesta, vaan ihon alle mennään noin 1mm. ja samaa aluetta käsitellään jonkun aikaa. Esimerkiksi paksut eyelinerit ja huulien väritys vaativat alueen läpikäymistä useaan kertaan, jotta väriä saadaan sisään tarpeeksi ja viivojen rajat saadaan skarpiksi. Vaikka jälkenä puhutaan kestomeikistä niin laitto ei ole yhtä nopeasti tehty, kuin mitä meikkikynällä. Työssä Iho siis lävistetään ja väri viedään ihoon. Se tarkoittaa, että pigmentoinnin jälkeen seuraa paranemisprosessi. Tulee rupi, saattaa kutittaa ja kosteutuksesta tulee huolehtia. Asiaan liittyy myös tulehdusvaara kuten aina avohaavoihin. Veitsellä/neulalla kastan sekoitettuun väriin ja sitten viillon omaisesti väri viedään ihoon. Ihon pintakerros viilletään haavaksi ja siihen viedään haluttu väri. Koska työssä iho ”levittyy” näyttää lopputulos paksummalta, kuin parantuneena taas yhteenkuroutunut tulos. Noin "puolimillin" voi laskea tuloksesta ohuemmaksi, niin ollaan melko lähellä sitä millaiseksi parantunut lopputulos jää. Puuduttelen työtä koko ajan myös tekemisen lomassa joten pelkällä esipuudutuksella ei pidä pärjätä. Muistathan kertoa ETUKÄTEEN mikäli herkistymistä jollekin puuduteaineelle on todettu. Tällöin käytämme muita keinoja. Varaa siis aikaa ja evästä tarvittaessa mukaan, varsinkin jos haluat usean alueen pigmentoinnin samalla käynnillä. uusissa töissä huomioitavaa sekin että prosessiin kuuluu kudoksen väliparentelu ennen kuin seuraavaa syöttöä tehdään. tätä prosessia ei ole syytä nopeuttaa, eikä sitä oikein voikaan. tässä välissä voit kuitenkin käyttää halutessasi meikkiä päällä heti kun ruvet ovat irronneet.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

- Suljettu toistaiseksi -
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram