eenafit menu logo

Ripsipidennykset

Superpysyvät UVLED -ripset.

Uutuus, joka nostaa Ripsikokemuksesi aivan uudelle tasolle!

Valokovetteinen liima tarkoittaa sitä että kun kuitu on asetettu ripselle halututtuun asentoon, siihen vilautetaan 1-2 sekunnin ajan valoa joka kovettaa kuidun pysyvästi paikoilleen. Siinä missä perinteinen liima jätetään paikoilleen ja se ilmassa olevan kosteuden ansiosta lähtee hiljalleen muuttumaan kovaksi. Monet eivät huomaa eroa ollenkaan ja osa tuntee sen lämmön kun valo vaikuttaa liimasidokseen.

No Panic asiakkaille
Olen käyttänyt tunnettua NoPanic medikaaliliimaa vuodesta 14 ja sen tiimoilta minua kontaktoidaan useasti. Valitettavasti maahantuoja ilmoitti sen poistuneen markkinoilta toistaiseksi joten tuli kiiru etsiä sitä käyttäville asiakkailleni korvaava tuote. Useat heistä nimittäin siirtyivät medikaaliliimaan koska saavat perinteisistä liimoista allergisia tai ärsytys reaktioita. Ei siis ollut mahdollista siirtää heitä tavalliseen liimaan. Toistaiseksi jokainen joka kokeillut vaihtoa on selvinnyt ilman reaktioita mutta tietenkään en voi tätä taata kokeilematta kaikille kuten ei voinut NoPanicinkaan sopivuutta.


UV LED ripsipidennys
Valo on tutkittu soveltuvaksi ripsityöhön ja sillä on asianmukaiset turvallisuussertifikaatit. Et rusketu tai muutenkaan vahingoitu mikäli auringon- tai sähkövalo muutoinkaan ei tuota sinulle ongelmia.
Turvallisuusohje asiakkaalle ja minulle laittajana tässä on sama kuin aurinkoon, tai mihin tahansa muuhun kirkkaaseen valonlähteeseen, eli ettei siihen katsottaisi suoraan. Mutta ripsilaitossahan silmät ovat muutenkin sulki joten nouhätä.
Saksalaiset ovat näissä turvallisuusasioissa melkolailla samanlaisia kuin suomalaiset että kaikessa ollaan mieluummin ylivarovaisia kuin yltiörohkeita.


UV LED ripsipidennys ja volyymiripset
Liima itsessään ei muuta muotoiluissa tai laitoissa sinulle yhtään mitään. Hyvä pysyvyys edelleen edellyttää kunnollista puhtaanapitoa kotioloissa, luonnonripsille oikeanlaiseksi suunniteltua kuormitusta sekä tekijän tietämystä ja kädentaitoa tehdä tarvittavat toimenpiteet parhaan pidon saamiseksi kuten aiemminkin.
Voidaan käyttää klassisiin, hypridiin, volyymiin, megavolyymiin, erikoiskaarevuuksiin.. ihan kaikkeen mihin perinteistäkin liimaa.


UV LED Ripset EenaFit
Tosiaan alkuun oli tarkoitus korvata vain medikaaliliima mutta huomasin todella nopeasti tämän liiman edut. Enkä voi enää olla tarjoamatta niitä teille ihan jokaiselle.
Sanon vaan että tätä et halua olla kokeilematta!


UV LED ripsipidennyksen pysyvyys
Näillä äärettömän hyvä pysyvyys. Liima on öljyn sekä veden kestävää, myös suolavesi ja kloorivesi.
Mekaanista hieromista ja nyppimistä ei toki nämäkään kestä ja vaativat päivittäistä pesemistä kotona!

Asiakkaan suusta: ” vahdin oikein, mutta vasta 2viikon kuluttua huomasin yhden tippuvan kuidun, yhden”

Toki ripsiä tippuu päivittäin ihan normaalisti mutta led liimat todella pitävät lupauksensa! Olen siirtynyt suosittelemaan 4-5 viikon huoltovälejä lähes kaikille asiakkaille.

 Pysyvät ripset toki vaatii muutakin toteutuakseen ja olen 2023 keskittynyt opiskelemalla kehittämään teille nimenomaan tätä puolta ripsipalveluissani / omissa taidoissa.
Voit siis rohkeasti tulla vaikka sulla olis lasimaiset, mielestäsi olemattomat ohuet ripset tai muutoin vain huonoja ripsikokemuksia pysyvyyden suhteen.

Haluatko pysyvät ripset ja Entistäkin nopeamman huollon?
Uv Led pysyvyys takaa sulle fyllimmän näköisen lookin pidempään.
Jos haluat käydä 3 viikon välein, ovat huoltoajat lyhyitä. Tämä ilouutinen monelle rauhattomalle pötköttäjälle.

Klassinen ripsipidennys

Omia ripsiäsi pidennetään ja voidaan hieman muotoilla. Kuituja on erilaisia ja autan kyllä löytämään oikeanlaisen lookin. Tuuheutta ei voida tehdä klassisessa laitossa.

Volyymiripset

Ripsien tuuhentaminen. Yhteen omaan ripseesi laitetaan viuhkamainen jatke, joka levittyy auki ja näin ripsiäsi saadaan tuuhenneutta lisää.

Megavolyymi -ripset

Kunnolla tuuheutta räpsyttimiin! Russian Volume -tuuhea look, Mega Volume -tosi tuuhea look!

Taiomme unelmiesi räpsyttimet!

Klassinen ripsipidennys korostaa omaa luonnollista lookiasi. Saat lisää pituutta ja kaarevuutta. Nykyajan kevyillä kuiduilla saat tästä miellyttävän korvikkeen joka aamuiselle taivuttamiselle ja ripsivärikerroksille. Sopii heille, jotka eivät niinkään kaipaa lisää tuuheutta. 

Volyymiripsillä haetaan ennen kaikkea tuuheutta, kuin omia risiäsi, mutta enemmän. Kuitujen ohuus ja leveäksi avautuvat viuhkat pitävät huolen että tulos on silti kauniin luonnikas.

Tosi laitettua lookia etsiville on Megavolume.
Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram