eenafit menu logo

AHA-Exfoliator hedelmähappokuorinta, kemiallinen kuorinta.

Eenafit

Eevaliina on kauneusalan ammattilainen, Salon Volume -ripsipidennyskouluttaja ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.

Kuorinta

Uudistaa ihoa, ylläpitää ja suojaa ihon luonnollista kosteutta ja kirkastaa viemällä kuolleet ihosolut pinnalta mukanaan. Ikään kuin annetaan piiskaa iholle, jotta se tekee sen minkä se muutenkin tekee, mutta tehokkaammin. Näin saadaan nopeasti freesi lookki kaikenlaisille ihoille. Mutta tällä voidaan myös tehohoitaa tietyntyyppisiä ongelmakohtia ihossa.

Jokainen ihotyyppi

Kaipaa kuorintaa, joskin erilaisia ja erilaisista syistä.  Tämän hoidon jälkeen kosteuttavat ja hoitavat seerumit ja voiteet pääsevät imeytymään helpommin. Meillä on Suomessa vuodenaikojen vaihtelut ja ne asettavat suurimmaksi osaksi vuodesta iholle enemmän haasteita kun helpotuksia. Hedelmähappokuorinnalla voidaan madaltaa jo syntyneitä uurteita, avata talin tai kuivuuden tukkimaa ihoa tai osittain vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia kuten maksaläiskiä ja rusketusta. Sopii myös Ikääntymisen ensimerkkeihin, aknelle taipuvaan ihoon tai aknen jättämien arpien hoitoon. Ihon jossa ei ole erityisiä ongelmia ja kotihoito on jo kunnossa, voidaan happokuoria kerran tai pari vuodessa ihan vaan boostaamaan ihon uudistumista. Jopa herkälle iholle, koska se jos mikä kaipaa vahvistumista. Pahasti epätasapainossa olevassa ihossa ensin nostetaan oma puolustus ja kosteus muutaman viikon rutiininomaisella kotihoidolla.

Tässä erityisen hienoa se, että hoito voidaan räätälöidä kaikenlaisille ihotyypeille sopivaksi. Sarjat luodaan sen mukaan mikä on asiakkaan ihonhoidollinen tavoite. Millaisen ihon haluat?  Vaikka happo on sanana hieman pelottava, on tämä kyseinen sarja kuitenkin hellavarainen, eikä se satu tai tunnu mitenkään epämiellyttävältä. Tuote on tehty kasvoihin käytettäväksi ja on laadukas saksalainen ammattilaissarja. Ei edes suoraan hoidosta tarvitse lähteä kasvot punaisena pois ja silti saadaan tuloksia, jotka on tunnettavissa ja huomaat ne takuulla myös itse. Hapon voimakkuutta säädellään ihotyypin kestävyyden ja tarpeen mukaan. Tarkoituksen mukainen tulos olisi aina kuulas ja hehkuva iho, ei punakka ja liiaksi työstetyn oloinen. Hoito tehdään omana hoitona, eikä yhdistetä muihin kasvohoitoihin. Sarjahoitoina viikon välein voidaan ottaa kickstart 3 - 6 kuorintaa viikon välein. Riippuen siitä mihin ongelmiin puututaan, voidaan hoitoväliä vähitellen harventaa tai siirtyä muihin hoitoihin kun on saatu ihon oma toiminta käyntiin halutulla tavalla. Hedelmähappojen voima on tieteellisesti todistettua ja poweriltaan sellaista, ettei sitä myydä kotikäyttöön. Minut on koulutettu oikeaoppiseen käyttöön sekä happojen neutralointiin. Kokeile tätä, ennen kuin menet lääkärin kemialliseen kuorintaan. Voi olla että saat toivomasi jo tällä hoitosarjalla yhdistettynä säännölliseen kotihoitoon.

Hoidon jälkeen

Ihon oma UV suoja on hetkellisesti madaltunut ja hoitojen jälkeen on käytettävä voimakkaita UV suojia iholle. Aurinkolomalle lähtijän ei kannata ihan ennen lomaa tulla kuorintaan. Tämän vuoksi hoitoja ei myöskään Suomessa tehdä kesäaikana, eikä kovilla pakkasilla. Hoidon jälkeen kotona ei ole syytä kuoria tai poistaa karvoja kasvoilta noin viikkoon. Hoito pistää vipinää ihon oman toimintaan ja se jatkuu vielä kotona, eikä sen aikana kannata ottaa muita voimakkaita hoitoja samalle alueelle. Ensimmäisen vuorokauden aikana voimakas hikoilu ja saunominen ja auringonotto ja solarium kannattaa jättää väliin. Solarium ei ihon kannalta muutenkaan ole suosiollista.

Vaikuttavia aineita

Sarjassa ovat: AHA glykoli-, omena-, sitruuna-, viini- tai BHA salisyylihappo.

Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavan nopeatehoiseen erikoiskasvohoitoon.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram