eenafit menu logo

Hinnasto

Päivitetty 14.12.2020 - Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat sis. ALV 24%
eenafit kestopigmentointi

Kestopigmentoinnit

Kulmat

Uusi kestopigmentointi 400€

Vahvennepigmentointi 150€

Lue lisää...

Kestopigmentointi muistuttaa hieman tatuointia, mutta väri on vesiliukoinen, joten se poistuu pikkuhiljaa nestekierron ja ihon aineenvaihdunnan mukana. Uusi kestoigmentointi sisältää uusintakäsittelyn 6 - 10 viikon kuluessa. Jatkossa yksi vahvennekäynti 1 - 2 vuoden välein riittää ylläpitämään tulosta, mikäli kotihoito-ohjeita noudatetaan.

Kestopigmentointi auttaa arjessa. Kasvot on nopeampi meikata, kun kulmissa on muoto jo valmiina. Se ei valu, eikä muutu vaikket jaksaisi aina siistiä hajakarvoja. Parantunutta pigmentointia voi halutessa tehostaa meikillä, tai sen voi suoraan pigmentoida voimakkaammalla värillä niin haluttaessa. Huomioithan kuitenkin ettei pigmentointia voi pestä pois yöksi, kuten muun meikin, eli mieti tarkkaan etukäteen millaista tulosta haluat omille kasvoillesi.

Suosittelen ajatonta aikaa kestävää ja suht neutraalia, jos olet vähänkin epävarma. Väriä saa aina lisää, mutta poisto on pidempi prosessti (poistoon meiltä colorX palvelut, jos on epätoivottuja kohtia jo olemassa).

Muoto tule suoraan oman kulmaluun ja kasvojen mittasuhteista. Hiukan on varaa leikitellä muodolla ja nämä on aina se asia mistä aloitetaan. Blogissani lisää txtiä asiasta ja aina voit soittaa☺️

Olen aloittanut kestopigmentointien parissa 2014.

Kulmat, 3D -tekniikalla

Uusi kestopigmentointi 400€

Vahvennepigmentointi 150€

Lue lisää...

3D-kestopigmentoinnissa kulmakarvat luodaan piirtämällä ohuita karvoja yksitellen ohuella nano neulalla toivomasi mallin muotoiseksi. Omia karvoja voidaan ns. täydentää, jolloin tulos jää hyvin luonnikkaaksi. Värittämällä pohjaa (puuteritekniikka) saadaan meikatumman oloista jälkeä.

Sisältää uusintakäsittelyn 6 - 10 viikon sisällä, aika sovitaan hoitolassa. Jatkossa vaatii ylläpitoa 1 - 2 vuoden välein. Ylläpidoissa värin sävyä korjataa takaisin alkuperäiseen tai muuhun toivottuun suuntaan ja muoto taas skarppaantuu.

Huomioithan että pigmentointiin kuuluu huolellinen kotihoito noin 10 päivän ajan laittojen jälkeen. Lue blogista asiasta lisää, jotta osaat varautua tähän. Huolimaton jälkihoito vaikuttaa negatiivisesti pysyvyyteen ja työn tasaisuuteen.

Olen aloittanut kulmien parissa vuodesta 2014.

Eyeliner ylös

Uusi kestopigmentointi 400€

Vahvennepigmentointi 150€

Lue lisää...

Kestopigmentointi muistuttaa hieman tatuointia, mutta väri on vesiliukoinen, eikä rasvaliukoinen kuten tatuoinneissa. Näin se poistuu aineenvaihdunnan seurauksena. Sisältää uusintakäsittelyn 6 - 10 viikon sisällä, aika sovitaan hoitolassa.

Eyeliner voi olla ripsien välisen tyven täyttö, jolloin se tehostaa katsetta ripsivärin tavoin olematta super huomiota kiinnittävä, tai se voi olla paksumpi ja näyttävämpi, kuten omissa silmissäni on (tule kurkkaamaan). Luomen iho, muoto, jne. on jokaisella yksilöllinen ja suunnitteluvaiheessa nämä huomioidaan. 

Olen pigmentoinut vuodesta 2014 alkaen.

Huulet

Uusi kestopigmentointi 450€

Vahvennepigmentointi 200€

Lue lisää...

Kestopigmentointi on samanlainen kuin tatuointi, mutta väri on vesiliukoinen eikä rasvaliukoinen. Näin ollen se haalenee ajan saatossa, eikä leviä kuten tatuoinnit.

Iän myötä monella ylähuuli lurpahtaa vähän piiloon, tai huulissa saattaa olla synnynnäistä epäsymmetriaa. Tällaisia voidaan pigmentoimalla tasoittaa, mutta pullistusta / muuta muotoilua ei ilman täyteaineita voida tehdä. Nykyään ei enää tehdä selvästi huulilta erottuvia, huulia ympäröiviä rajauksia, vaan huulet väritetään joko kauttaaltaan, tai ainakin rajauksista sisäänpäin. Näin saat huulet, joiden muoto on täydellinen, mutta eivät välttämättä silti näytä meikatuilta.

 Huulien värillä saa myös hampaita näyttämään valkoisemmilta, ihon väriä hehkumaan, mutta sävyn valinnalla on tässäkin väliä. Neuvon ja auttelen näissä mielelläni. Usein sekoitan henkilökohtaisen blendin väreistä, jota huulistasi jo löytyy. Eli sinulle, joka haaveilet kauniin muotoisista huulista joihin riittää meikiksi juhliinkin vain sipaisu kiiltoa 💋 - ei valu, ei jää lasien reunoihin, eikä paidankauluksiin 🤘🏻.

Sisältää uusintakäsittelyn 6 - 10 viikon sisällä, aika sovitaan hoitolassa.

COLORX, poisto tai vaalennus

Kulmakarvoihin 150€

Lue lisää...

ColorX laitto ja paraneminen vastaa tuntemuksina ja paranemiseltaan paljon kestopigmentoinnin laittoa. Tuote nostaa värin ylös ihon pintaan, niin että sen voi pyyhkiä vanulappuun. Se ei siis hajoa ja jää kehoon sisälle, kuten esim. laser poistossa tapahtuu.

Edullinen, nopea toimenpide sinulle, joka haluat vaalennusta, tai ihan kokonaan poistoa joskus laitetulle kestopigmentoillesi. Syvään nakutetut microbladingit tai kestopigmentoinnit saattavat vaatia useamman poistokerran

COLORX, osapoisto /30min.

Pienen alueen käsittelyyn (esim. kulmista vain sisänurkat) 90€

Lue lisää...

Osapoistolla tarkoitetaan esim. yhtäkohtaa kulmakarvoissa, tai jokin kohta jossa huultenrajoja on vedetty liialti ylitse rajojen. Tosi syvälle nakutellut värit saattavat vaatia useamman poistokerran, tai vain haalistua.

COLORX

Huulten rajojen poisto tai vaalennus 150€

Lue lisää...

Tuotteella voidaan käsitellä huulien luonnollisen rajan ylittävät kohdat. Jos kyse on yksittäisestä kohdasta, eikä koko huulien rajauksesta, voi olla että 30 min. aika riittää.

Soita jos kaipaat konsultointia.
Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram