eenafit menu logo

Hinnasto

Päivitetty 14.12.2020 - Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat sis. ALV 24%

Microblading

Kulmat

295€

Lue lisää...

Swiss color, laadukkaat puhtaat värit käytössä. Microbladingissä kulmakarvat luodaan viiltämällä ohuita karvoja yksitellen, toivomasi mallin muotoiseksi. Tulos luonnollinen, ei siis paras vaihtoehto kovin vahvan meikkijäljen ystävälle. Mietithän hyvin etukäteen omia toiveitasi. Soita, niin autan sinua mietintäprosessissa ja kerron lisää, koska usein kysymyksiä riitää. Blogiin olen myös kirjoitellut usein kysytyistä asioista pigmentointeihin ja microbladingiin liittyen.
Paketti sisältää uusintakäsittelyn 6 - 10 viikon sisällä, aika sovitaan hoitolassa. Soveltuu parhaiten kuivasta normaaliin ihotyypeille. Rasvaisessa ihossa kesto lyhyempi ja tulos leviäväisempi -> suosittelen sinulle kestopigmentointia puuteritekniikalla. Työtä ylläpidetään jatkossa huoltokäynneillä, kerran tai pari vuodessa. Oma suositukseni on vaihtaa kestopigmentointiin, jos tulosta halutaan ylläpitää pidempään. Arpikudoksen muodostuma pienempää tekniikan vuoksi, mutta myös koska sitä ei tarvitse uusia noin usein.
Olen tehnyt näitä keväästä 2014 alkaen.

Vahvistus

90€

Lue lisää...

Microblading -kulmakarvojen vahvistuskäynti. Värivahvenne - varaa uusien laitto, jos muoto jo kokonaan hävinnyt näkyvistä. Olen microbladannut keväästä 2014 alkaen ja sittemmin vaihtanut värit ja välineet laadukkaisiin swiss color tuotteisiin. Ole rohkeasti yhteydessä, jos jotain kysyttävää löytyy.
Olet tervetullut, vaikka olisit käynyt muualla ensilaitossa. Huoltojen tarkoitus on tasoittaa väriä, koska se saattaa poistua hieman eri aikaan työn eri osista. Myös värit alkavat ajan saatossa usein taittaa, eli näyttää esim. kylmemmältä tai lämpimämmältä sävyltään, kuin aiemmin. Elintavat, iho, lääkitykset, tupakointi... kaikenlainen vaikuttaa. Ylläpitokäynneillä varmistetaan, että väri pysyy kauniina ja esimerkiksi radikaalit hiusten värimuutokset saattavat tehdä sen, että kaivataan myös kulmiin sävyn tarkennusta. 
Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram