eenafit menu logo

Hinnasto

Päivitetty 14.12.2020 - Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat sis. ALV 24%

Ripset ja kulmat

Klassinen ripsienpidennys

Ripsienpidennys 100€

Ripsihuolto 65€

Pikahuolto 55€

Lue lisää...

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan kantokykyiseen ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Tarkoitus on hieman pidentää ripsiä, tuuheutta ei voida klassisessa pidennyksessä tehdä. Tuuheuden etsijöille löytyy hypridi ja volyymiripsistä vaikka ja mitä vaihtoehtoja. Klassisessakin löytyy erimuotoisia kuituja, eri kaarevuuksia, värejä ja tietenkin pituuksia. Muotoillaan AINA jokaiselle sopivaksi kasvojen muodon, silmälasien, jne. mukaan. Tietenkin omien ripsiesi hyvinvointia vaalien😇. Klassisessakin on nykyään kevyttä kuitua, joka on todella pysyvä, vielä 5 - 10 vuotta sitten tehtyihin verrattuna. Liima ”kuivatetaan” jo täällä salongilla, joten kastelua jälkikäteen ei tarvitse vältellä, vaan pidennykset pestään aamuin illoin luomenpuhdistusvaahdolla. Saavuthan laittoon puhtain ja kuivin ripsin/silmänympärysihoin. Käytössä laadukkaat pehmeän joustavaksi kovettuvat liimat, jotka eivät kutise terveelle iholle. Jos luomilla iho rikki, hoida iho ensin kuntoon ja vasta sitten ripset. Piilolinssit poistettava laiton ajaksi.

Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille. Tarkoitus on saada hiukan pituutta ja vaivattomuutta arkilaittautumiseen. Tuuheutta ei voida tehdä klassisella ripsitekniikalla. Kuituja löytyy useissa kaarevuuksissa ja pituuksissa,muodoissa ja jopa väreissä. Usein teen näistä uniikin yhdistelmän jokaisen silmälle kasvojen muodon, silmälasien, toiveen ja omien luonnonripsien mukaan. Huoltoon viimeistään, kun vähintään kolmasosa ripsistä jäljellä. Saavuthan laittoon ja huoltoihin puhtain, meikkaamattomin ja rasvaamattomin silmänympärysihoin ja ripsin. Kotihoito pysyvien pidennysten saamiseksi on pestä ne luomipuhdistusvaahdolla aamuin illoin.

Klassisten ripsipidennysten pikahuolto. Rivistö tasataa/ kolot piilotetaan mahdollisuuksien mukaan ei vastaa täystäyttöä.

Uudet volyymiripset

Hento tuuhennus 120€

Tuuhea Look 140€

Lue lisää...

Hento tuuhennus. Volyymiripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään ohuita kuituja avoimena viuhkana. Tässä laitossa kevyt tuuhennos 1 - 3 ohutta kuitua per yksi oma kantokykyinen ripsi. kevyttä ripsivärjäystä korvaamaan. On luonnollisemman oloinen, kuin klassinen ripsipidennys, koska kuidut ovat ohuempia. Oikeasti luonnollisen lookin ystävälle, tai hänelle jolla luonnonripsi on hentonen. Jos haluat näyttävämmän tuuhennoksen, valitse volyymilaitto tuuhea, koska pidät tätälaittoa varmasti liian bliisuna. Superluonnollisen ystävälle saatavana mm. ruskea kuitu, joka istuu todella kauniisti suomalaiseen ihonsävyyn tekemättä kalpeaksi. Erilaisia kaarevuuksia on, että tälläkin voidaan tehdä liftaava efekti 😉. Ripsiliima ”kuivataan” jo täällä salongilla, joten kastelua, hikoilua, saunomista, uimista, tms. ei tarvitse jälkikäteen vältellä. Pidennyksen kotihoito vaatii pesua luomenpuhdistusvaahdolla aamuin ja illoin. Saavuthan laittoon ja huoltoihin aina puhtaalla silmänympärysiholla (meikitön ja rasvaamaton) ja ripsillä, jotta saadaan maksimaalinen bondi ja pysyvyys💪🏻. Liimat kovettuvat kevyeksi ja joustavaksi sidokseksi, joka ei varistele yksittäisiä kuituja tai kutita ihoa. Teen tätä Rakkaudesta ripsiin❤️ Piilolinssit tulee poistaa laiton ajaksi.

Tuuhea look. Kevyen tuntuinen ja luonnollinen, koska teen isoja avoimia viuhkoja. Näyttävä, selkeästi tuuhennettu lopputulo - kuitenkin suhteessa omiin ripsiisi - en taio lisää luonnonripsiä 🙈 ( ripsiserumia siihen on saatavilla😝). Kuituvalinnoilla valitaan joko mustan näyttävää lookkia ( tehdään suppeampi viuhka), tai höyhenen omaista ohutta joka näyttää, kuin omia ripsiä olisi vaan turkasesti enemmän. Volyymeista on moneksi - tule ja kerro omat toiveet. Löytyy monenlaista kaarevuutta, väriä sekä pituutta. Lopputulos usein sekoitus monesta, koska teen AINA uniikin blendin just sun kasvoihin, ripsiin😇 Megavolumea tämä laitto ei vastaa, ellei sinulla ole superpaljon omia ripsiä. Silloin saattaa hypridikin olla sinulle kaunis. Konsultoin kyllä paikanpäällä! Volyymiripset pestävä kotioloissa aamuin illoin luomenpuhdistusvaahdolla. Saavuthan laittoon ja huoltoihin aina puhtaalla ja kuivalla silmänympärysiholla/ripsillä🙏🏻. Liima ”kovetetaan” jo täällä paikanpäällä, joten kastelua esim. hikoilu, uiminen, saunominen, jne. on sallittuja heti samana iltana. Piilolinssit tulee poistaa laiton ajaksi.

Volyymihuolto

Huolto, 50min. 65€

Huolto, 75min. 75€

Huolto, 90min 85€

Lue lisää...

HUOLTO 50MIN.
Volyymiripsien tai kolontäyttöihin tiettyyn kohtaan. Tai parin viikon välein käyvälle, kevyemmän tuuhennoksen käyttäälle.

HUOLTO 75MIN.
Saavuthan puhtain ripsin ja silmänympärysihoin. Piilolinssit tulee huollon ajaksi poistaa. voit meikata heti laiton jälkeen halutessasi.

HUOLTO 90MIN.
Saavuthan puhtailla pestyillä ripsillä ja luomilla, ei meikkivoidetta tai ihovoiteita ennen huoltoa, huoltokuntoisilla ripsillä (uusia ei ehdi tässä ajassa rakentaa). Ei vastaa megavolyymia. Piilolinssit tulee poistaa huollon ajaksi.

Volyymi tai klassinen pikahuolto

Pikahuolto, 30min. 35€

Lue lisää...

30min. pikahuolto sopii kolonpaikkauksiin tai muuhun pikafreesaukseen.

Hybridi ripsipidennys

Uusi pidennys 120€

Hybridihuolto 75€

Lue lisää...

Uusi Hybridipidennys sopii esimerkiksi hyvin tuuhearipsiselle tai hänelle joka haluaa rikottua ripsilookkia (kimK, Whispy), tai hänelle, joka on tuuhearipsinen jo luonnostaan. Esim. tyylit Whispy/KimKardashian, jne. - ovat kaikki hypriditekniikkaa. Pidennysten kotihoito vaatii puhdistusta luomienpesuvaahdolla aamuin ja illoin. Saavuthan laittoon puhtain ja kuivin ripsin/silmänympärysihoin🙏🏻. Piilolinssit tulee poistaa laiton ajaksi.

Huolto. Klassisen ja volyymin yhdistelmä. Tasainen tai rikottu look, löytyy eri kaarevuuksia ja eri muotoiltuja kuituja, esim. flat. Myös monessa värissä! Suomalaisen hennonvaaleaan esim. tumman ruskeilla! Löytyy myös volyymeissa 👌.

Lash Lift ripsien kestotaivutus

Ilman värjäystä 65€

Taivutus + värjäys 69€

Lue lisää...

Ilman värjäystä. Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä n. 4 - 8 viikkoa. Taivutus voidaan tehdä uudestaan aikaisintaan 8 - 10 viikon kuluttua edellisestä taivutuksesta, riippuen miten ripset ovat uusiutuneet.

Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Kestotaivutus pysyy ripsissä n. 4 - 8 viikkoa. Uusitaan aikaisintaan 10-viikon kuluttua. Huom. käy suihkussa / uimassa etukäteen, näitä ei saa heti kastella!

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Värjäys, ripset 20€

Värjäys & muotoilu, kulmat 20€

Värjäys & muotoilu, ripset & kulmat 30€

Lue lisää...

Ripsien värjäys kestovärillä.

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

Pidennysten poisto

Ripsipidennysten poisto 30€

Browlift kulmien laminointi

Sisältää kestovärjäyksen 69€

Lue lisää...

Omat kulmakarvat asetellaan ylöspäin / yläviistoon kohottamaan ja nuorentamaan koko kasvojen ilmettä. Monilla on karvoja, mutta ne saattavat itsepäisesti kasvaa alaviistoon ja olla vaikeita. Edes kulmageeleillä, vahoilla, tms. ei saada asettumaan kauniimmin. Ratkaisu on browlift, jolla karva pehmitetään ja kiinnitetään uuteen, toivotumpaan suuntaan. Tätä tulosta onkin helppo ylläpitää kulmatuotteilla. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, saatat tykästyä. Uusiutuessaan palautuvat omaan kasvuasentoonsa. Uusitaan n. 10 -viikon välein.
Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram