eenafit menu logo

Kenelle kestopigmentointia ei voi tehdä?

Eenafit

Eevaliina on kauneusalan ammattilainen, Salon Volume -ripsipidennyskouluttaja ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.


Seuraavanlaiset syyt voivat estää kestopigmentoinnin tekemisen

Veriteitse tarttuvat taudit( hepatiitit, Hiv tms). Diabetikon ja syöpähoidoissa olleen on hyvä pyytää suostumus ensin lääkäriltä, kun varaa ajan kestopigmentointiin. Taudinhoito pitää olla työn hetkellä tasapainossa.

Raskaana oleminen on este, sillä tulehdusriskejä on syytä raskausaikana välttää. Imetys on este ainoastaan, jos imettävä äiti itse niin kokee. En suosittele jo valmiiksi stressiä kokevalle henkilölle, oli äiti tai ei. Rauhallisin mielin on helpompi tehdä päätöksiä joihin on tyytyväinen.

Kauneusleikkauksista olisi hyvä olla ainakin vuosi taukoa ennen pigmentointia, varsinkin kasvojenkohotus operaatiot. Varmistaa voi aina leikanneelta lääkäriltä. Kysy myös, mikäli olet laitattanut täyteaineita.

Runsas vuotaminen saattaa aiheuttaa värin huonon tarttumisen, eli verenohennuslääkityksiä käyttävät tms. tulisi olla tähän varautuneita. Kun kudosneste virtaa herkästi ulos, tuo se myös kestopigmentointivärin helposti ulos jo heti laittohetkellä. Verenohennuslääkityksessä olevat, jotka pystyvät (konsultoi lääkäriltäsi tätä asiaa ensin!) pitämään parin päivän tauon lääkkeistään, voivat laitattaa pigmentoinnin.

Myös tosi rasvainen ja paksu iho saattaa ottaa kolmannenkin käsittelyn, riippuen myös halutusta lopputuloksesta. varsinainen este se ei ole. Microblading tekniikkaa en suosittele paljon vuotavalle tai paksunahkaiselle asiakkaalle, kauniimpi ja kestävämpi lopputulos saadaan konetyönä.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram