Kenelle kestopigmentointia ei voi tehdä?

eenafit kestopigmentoinnit


Seuraavanlaiset syyt voivat estää kestopigmentoinnin tekemisen

Veriteitse tarttuvat taudit( hepatiitit, Hiv tms). Diabetikon ja syöpähoidoissa olleen on hyvä pyytää suostumus ensin lääkäriltä, kun varaa ajan kestopigmentointiin. Taudinhoito pitää olla työn hetkellä tasapainossa.

Raskaana oleminen on este, sillä tulehdusriskejä on syytä raskausaikana välttää. Imetys on este ainoastaan, jos imettävä äiti itse niin kokee. En suosittele jo valmiiksi stressiä kokevalle henkilölle, oli äiti tai ei. Rauhallisin mielin on helpompi tehdä päätöksiä joihin on tyytyväinen.

Kauneusleikkauksista olisi hyvä olla ainakin vuosi taukoa ennen pigmentointia, varsinkin kasvojenkohotus operaatiot. Varmistaa voi aina leikanneelta lääkäriltä. Kysy myös, mikäli olet laitattanut täyteaineita.

Runsas vuotaminen saattaa aiheuttaa värin huonon tarttumisen, eli verenohennuslääkityksiä käyttävät tms. tulisi olla tähän varautuneita. Kun kudosneste virtaa herkästi ulos, tuo se myös kestopigmentointivärin helposti ulos jo heti laittohetkellä. Verenohennuslääkityksessä olevat, jotka pystyvät (konsultoi lääkäriltäsi tätä asiaa ensin!) pitämään parin päivän tauon lääkkeistään, voivat laitattaa pigmentoinnin.

Myös tosi rasvainen ja paksu iho saattaa ottaa kolmannenkin käsittelyn, riippuen myös halutusta lopputuloksesta. varsinainen este se ei ole. Microblading tekniikkaa en suosittele paljon vuotavalle tai paksunahkaiselle asiakkaalle, kauniimpi ja kestävämpi lopputulos saadaan konetyönä.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Eevaliina

Eevaliina

on kauneusalan ammattilainen,
SalonVolume ripsipidennys kouluttaja
ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.