eenafit menu logo

Kestopigmentoinnin jälkihoito ja huoltaminen

Eenafit

Eevaliina on kauneusalan ammattilainen, Salon Volume -ripsipidennyskouluttaja ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.

Jälkihoito

Osta itsellesi jälkihoitoa varten jo etukäteen, hygieniasyistä mielellään ihan avaamaton, kosteutustuote. Erittäin hyvä on esimerkiksi bebanthen, jonka saat apteekeista. Mikäli et ole menossa kestopigmentoinnista suoraan kotiin, niin ota tämä tuote jo mukaan valmiiksi. Kestopigmentointi vaatii intensiivistä rasvausta, jotta ruvet eivät pääse kuivumaan paranemisprosessin aikana. Rasvaus aloitetaan kun ruvet alkavat irtoilla, noin parin päivän jälkeen laitosta.

Katso kalenteri valmiiksi siihen malliin, ettei viikkoon kestopigmentoinnin jälkeen ole tulossa mitään illanistujaisia, kissanristiäisiä tai juhlamenoja. Värit ja ruvet tekevät kohdan voimakkaan näköiseksi ja toiset haluavat olla hyvinkin yksityisesti parantelun 3-4 ensimmäistä päivää.

Aurinko & solarium, sauna, uiminen, hikiliikunta - ovat kaikki pannassa parantumisen ajan. Syinä tulehdusriskit, sekä värin mahdollinen ulosvuotaminen. Näillä toimilla saattaa olla merkittävä rooli siihen miltä pigmentointisi näyttää paranemisen jälkeen, joten olethan huolellinen.

Rupia, vaikka ne enää vain toisesta reunastaan ihan pikkuisen olisivat kiinni EI SAA repiä tai nyppiä pois. Niitä saa vain kosteutella, kosteutella ja kosteutella. Kahden vuorokauden jälkeen voit tarvittaessa toki huuhdella hellästi puhtaalla vedellä. Rupia revittäessä ei voida taata värin tasaista jäämistä ihoon.

Kestopigmentoinnin kakkosvahvenne

Aika tälle varataan ensikäynnin yhteydessä 6-10 viikon päähän, joten huolehdithan, että myös sitä ennen ja jälkeen toteutuvat samat jutut kuin ensilaitossa! Vaikka ihossa onkin nyt väriä jo ennestään tulee huolehtia siitä, että myös kakkosvahventeen työnjälki jää kauniisti iholle.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram