eenafit menu logo

Minkä ripsihuollon valitsen?

Eenafit

Eevaliina on kauneusalan ammattilainen, Salon Volume -ripsipidennyskouluttaja ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.

Käsittelen tätä lähinnä sen kautta, miten itse olen salongissa nämä hinnoitellut ja miten itse nimitän erilaisia huoltoja. Ehkä tämä auttaa siinä, minkälaisen ripsihuollon itsellesi varaat. Olen pilkkonut huoltoja lyhyempiin ja edullisempiin, koska fakta on, että isompiin ripsiviuhkoihin ja tuuheaan tulokseen menee enemmän aikaa kuin kevyempään täyttöön ja halusin huomioida tätä hinnoissa. Huoltoajat on määritelty siten, että ripsistä ehditään täyttää noin puolet suhteessa ensilaittoon. Pikahuolloissa käyville en kuitenkaan ehdi tätä täystäyttöä toteuttaa, vaan käytän niissä voimakkaammin klassista tekniikkaa sekaan saadakseni kaikki täyteen. Tämä tekee rikotumman ilmeen kuin pelkästään pehmeillä volyymikuiduilla tehtynä mutta se edellyttää, että joka huolto on tarpeeksi pitkä ja että huoltovälejä ei venytetä ylipitkiksi jolloin täytettävää on jo liikaa suhteessa varattuun aikaan. Ethän siis ylivenytä huoltoväliäsi, jos haluat ylläpitää saman tuuheustason.

KlASSINEN/ NATURAL VOLUME  (1-3D)

Valitse: Klassinen huolto tai volyymihuolto natural huolto.

TUUHEAT VOLYYMIRIPSET (4-6D)

Valitse: Tuuheat volyymiripset (4-6D) huolto.

MEGAVOLYYMIRIPSET (8-14D)

Soita!

VAIHTELU VOLYYMITUUHEUKSIEN VÄLILLÄ

Huolto tehdään aina varauksessa lukevan lookin mukaisesti. Eli varaa suoraan sellainen ensilaitto jollaista lopputulosta toivot. En valitettavasti ehdi huoltokuntoista naturalia muuntamaan tuuheiksi volyymeiksi naturaliin varatussa huoltoajassa. Eli varaa uusien laitto tai SOITA 040-7020652, niin palaveerataan siitä miten se juuri sinun kohdallasi kannattaisi toteuttaa. Jos et halua soittaa, voit varata uusien ripsien ajan haluamallesi lookille. Tee samoin, jos tulet toisesta salongista paikanvaihtajana. En huolla toisten tekemiä ripsipidennyksiä normaalihinnalla mikäli työ ei vastaa minun normihuoltoja, vaan muotoilu on tullessa miten sattuu.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram