eenafit menu logo

Miten valmistautua kestopigmentointiin?

Eenafit

Eevaliina on kauneusalan ammattilainen, Salon Volume -ripsipidennyskouluttaja ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.

Ennen Kestopigmentointia

Meikkaile itsellesi rohkeastikin erilaisia kulmakarvoja, huulia tai silmienrajauksia ja ota itsestäsi kuvia niissä ja fiilistele erilaisia muotoja. Käy kiinni aiheeseen, katsele netistä erilaisia muotoja tai seuraile arjessa ja lehdistä ihmisiä. Sinulle alkaa pian hahmottumaan se mistä itse pidät. Onko se luonnollinen vai meikattu look. Ohuet vai muhevammat. Itse työssä minä toki teen lopullisen muotoilun, mutta asiaa auttaa, ettet itse enää ole epävarma mieltymyksistäsi. Näin saamme todennäköisesti heti ensikäynnillä jo työn siihen malliin kun toivot. Pigmentoinnissa kun on tärkeää että väri vahvennetaan kaksi kertaa ja jos toisella käynnillä esimerkiksi tehdään kulmia leveämmäksi, saattaa levennetty osio jäädä hailukamman väriseksi tai saatetaan vaatia kolmas käynti. Myös jos olet tosi epävarma siitä mitä haluat on pakko aloittaa hennolla ja vaaleammalla värillä. Näin on mielekkäämpää ja turvallisempaa toimia, koska tummuutta ja leveyttä saa aina lisää. Toki, jos on lähdetty liian varoen liikkeelle, saatetaan työtä joutua muokkaamaan vielä sen kolmannen kerran.

Kulmapigmentointiin tulija

Voit muotoilla/ nyppiä kulmasi ihan kuten normaalistikin teet. Älä kuitenkaan aja kaikkia karvojasi pois, varsinkin jos haluat karvamaisen lookin. Haluan nähdä luonnollisen karvankasvusuunnan ja tätä en näe jos kulmat on sheivattu. Kestopigmentointia varten ei kuitenkaan tarvitse kasvattaa suurta pensaikkoa. Neula kyllä liikkuu hyvin karvojen väleistä. Jos sinulla on tapana nyppiä kaikki pois, ota kuva mukaan, josta näen luontaisen karvansuunnan tai anna muutaman haivenen kasvaa. Meikeissä ei ole suositeltavaa saapua pigmentointiin. Iho kulmien ympäriltä tulee olla meikki – ja muista värivoiteista ja kosteusvoiteista puhdas. Alueelle on tulossa haavoja, emmekä halua haavoihisi meikkivoiteita tai mitään muutakaan. Myös kestopigmentoinnin peseminen heti työn jälkeen viruttaisi mahdollisesti myös pigmenttiä pois, siksi niitä ei kastella kahteen vuorokauteen laiton jälkeen. Pese siis hiukset tms. ennen kuin tulet jotta kastelulle ei ole tarvetta heti. Jos haluat näyttää millaiset kulmat itse piirrät, tee se salongilla minun kynilläni, jotka olet puhdistanut pigmentointia varten. Tai vielä parempi, ota kännyyn itsestäsi kuva jossa olet meikattuna. Tee tämä mieluiten luonnonvaloisassa paikassa ilman ilmettä, joissa kulmat on nostettu tai kurtistettuna.

Vähintään kahteen vuorokauteen älä nauti tippaakaan alkoholia tai tulehduskipulääkkeitä ( parasetamoli ok). Nämä ohentavat verta ja saa nesteet valumaan herkemmin laiton aikana ulospäin, eli työntäen mukanaan myös värit joita haluamme jäävän ihoon. Näissä tapauksissa lopputulos on aina heikompi ja saatetaan tarvita kolmaskin käynti ja työ tulee sinulle näin kalliimmaksi. Älä tule myöskään mikäli olet antibioottikuurilla. Väri kapseloituu nimenomaan valkosoluihin ja muutenkin on syytä olla hyvä terveydentila kun työ tehdään.

Huulipigmentointiin tulija

Huulia pigmentoitaessa yleensä kosteuttaminen on hyvä aloittaa jo etukäteen. Huulet voi kotona kuoria pariin otteeseen ja hyvin aktiivisesti esimerkiksi bebanthenilla kosteutella. Näin huulien pinnalta saadaan kuiva ja kuollut ihosolukko pois tieltä ja väri pääsee levittymään huulillesi kauniisti ja tasaisesti.
Huulien kohdalla myös huuliherpestä ehkäisemään on noin viikkoa ennen aloitettava estolääkitys. Muutoin kestopigmentointi saattaa aktivoida herpeksen. Tätä ei tarvitse tehdä jollei sinulla ole koskaan ollut aktiivista huuliherpesrakkoa.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram