eenafit menu logo

Ripsikoulutus infopaketti

Eenafit

Eevaliina on kauneusalan ammattilainen, Salon Volume -ripsipidennyskouluttaja ja hän on toiminut alalla vuodesta 2011.

Koulutus info

Koulutettavan

Tulee osata ymmärtää ja puhua selkeästi suomea. Koulutettavan pitää itse järjestää itselleen koulutuspäiväksi malli harjoitustyötä varten (tarvittaessa autan tässä), lisäksi on syytä olla todella aktiivinen ja motivoitunut harjoittelemaan tätä kädentaitoa. Ilman jatkuvaa treenaamista tässä ei valitettavasti kehity. Jo ennen koulutusta kannattaa järjestää itselleen harjoitusasiakkaita koulutuksen jälkeiselle ajalle, jotta pääsee heti työhön kiinni. Tällä alalla toimitaan pääasiassa yrittäjänä ja siihen kannattaa myös uhrata muutama ajatus, ennen kuin lähtee koulutukseen. Alalla pystyy toimimaan myös esim. vuokratuolilaisena, mutta y-tunnus siihenkin tarvitaan.

Ripsipidennyksen peruskoulutus

Sisältää opit ihan alusta aloittavalle. Koulutusmateriaali on kattava. Facebookin videoryhmistä saat video-ohjeet ennakko tehtäviin, joihin saat harjoituspään lainaksi minulta. Harjoituspää ja aloituspakkaus tulee noutaa noin viikkoa ennen koulutuspäivää, jotta ehdit hiukan treenailla ja tutustua ja ennen kaikkea lukea kirjallisen materiaalin. Todisteena koulutuksesta saat kuitin, heti kun maksu on suoritettu. Koulutus ja tuoteosto tulee olla maksettuna viimeistään viikkoa ennen koulutuspäivää. Yhdistelmäkoulutuksessa volyymipäivän voi maksaa viikkoa ennen volyymipäivää. Sertifikaatin suorittaminen on mahdollista, mutta työn kannalta se ei ole pakollinen. takarajaa sen hakemiselle ei ole joten voit kehittyä ihan omassa rauhassa. jokaisella on vähän erilainen polku.

Valmistautuminen

Kirjallinen materiaali on syytä lukea jo ennen koulutukseen tuloa huolellisesti perehtyen, jotta saat päivästä enemmän irti. Kirjoita materiaalin herättämiä kysymyksiä valmiiksi ylös ja käydään ne sitten yhdessä läpi. Tämä helpottaa uuden asian sisäistämistä, koska ihan alkavalle tietoa tulee kerralla paljon. Materiaalissa on paljon tietoa asioista, joita ei itse tekohetkellä tarvita, mutta jotka jokaisen ripsiä tekevän on syytä tietää ennen kuin alkaa tehdä asiakastyötä. Mitä enemmän voimme keskittyä itse tekemiseen ja kokemiseen sen parempi. Se on usein jännittävämpää uudelle tekijälle, kuin alan tietous ja sen lukeminen. Koulutukseen sisältyy myös ennakkotehtäviä harjoituspään kanssa. Ohjeet videoineen saat Volumen facebookryhmistä, joihin sinut liitetään, kun tuotepaketti tilattu ja koulutuspäivät sovittu. Ennalta harjoituspäähän tehdyt työt otetaan mukaan koulutuspivälle ja niihin harjoittelemme mm. ripsipidennyksien poistamisen. Ei tarvitse saada aikaan mestariteoksia, mutta pääset hieman tutustumaan tuotepakettiin. Vinkki: Kirjoita johonkin ylös päivämäärä, jolloin avasit liimapullon korkin ensimmäistä kertaa. Tuotepaketin haku noin viikkoa ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Sovimme näistä puhelimitse.

Yhdistelmäkoulutuksessa

Olisi hyvä, että harjoittelet päivien välissä mahdollisimman paljon itsenäisesti ensin työn perusteita klassisella laittotekniikalla. Kädentaidon harjaannuttamista en kouluttajana voi puolestasi tehdä, eli reippaasti pinsetit viuhumaan 😉. Volyymiviuhkan rakentaminen on taas uusi vaikea asia, jota ennen olisi syytä olla perusteet jo hallussa. Volyymi kuitenkin on juuri nyt kysytympi palvelu, joten ehdottomasti sitä kannattaa alkaa pian harjoittelemaan, jotta saat työhösi laajemman tarjonnan.

Parasta olisi, jos pystyisit sopimaan jo ennen koulutusta itsellesi ripsiharjoituksia heti koulutuksen jälkeiselle ajalle. Mitä enempi, sen parempi. Mitä nopeammin tartut työhön, sitä nopeammin opit. Autan kyllä hinnoitteluissa ja kaikessa, mutta itse työ ja oppi joka työn kautta ainoastaan tulee on jokaisen oppijan puskettava itse.

Koulutukseen tarvitaan mukaan

Jokaiselle päivälle: Tuotepaketti ja materiaalit tulostettuna tai medialaitteesta, malli - jolle tehdä harjoitustyö (jos kouluttaudut meillä, voin hommata mallin, mutta sopimuksen mukaan). Huomioithan, että malli saapuu myöhemmin paikalle kuin oppija itse. Lounas (sovitaan eväät tai tauko etukäteen). Muista kertoa mallille, että työt kuvataan ja aikaa kuluu enemmän kuin normaalissa salonkityössä. Saat itse päättää otatko mallilta maksua vai et. Pakkaa mukaan myös muistiinpanovälineet, koska kerron myös ohi materiaalin kaikenlaista, josta saatat saada enemmän irti myöhemmin niitä lueskellessasi. Alkuun huomio menee kuitenkin ihan perusjuttuihin, jotka myöhemmin automatisoituvat ja olet valmis taas sisäistämään enemmän. Lähtökohtaisesti kuitenkin käymme perusteita, joten jatkokoulutuksiin suosittelen aina osallistumaan, jotta kehityksesi jatkuu ja pysyt motivoituneena.

Mikäli koulutus tapahtuu muissa tiloissa, kuin meillä, tarvitaan lisäksi: Erittäin hyvät työvalot (asiakkaan molemmin puolin mielellään), asiakaspeti, ilmankostutin ja kosteusmittari. Tilassa on oltava todella hyvä ilmastointi! Kyllä, panostamme voimakkaasti työturvallisuus asioihin(kin). En suosittele työskentelyä näillä kemikaaleilla ilmastoimattomassa tilassa joten näitä on syytä miettiä etukäteen. Työturvallisuuden ja näiden kemikaalien kanssa toimimisen osaat peruskoulutuksen jälkeen.

Sertifioiminen

vaatii kuvia töistä koulutuksen jälkeen. Niistä tulee näkyä perusteiden hallinta sekä kehittymistä niissä asioissa, joissa juuri sinulle olen antanut palautetta. Ja ne tulee olla kuvattu koulutuksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Sertifikaatin saaminen edellyttää työtä, eikä sitä myönnetä ennen kuin kehittyminen näkyy. Suosittelen että harjoittelee 3-12 kk, ennen kuin edes alkaa laittamaan kuvia töistään. Kaikki riippuu siitä miten usein pääset harjoittamaan taitojasi. Koulutusryhmään facebookissa 10 työkuvaa, joista voit saada palautetta kehittymiseesi. Mutta sertihaku kuvat minulle suoraan koulutuksessa annettavien ohjeiden mukaan, sähköpostiin jonka annan koulutuksen yhteydessä.

LISÄTIEDOT

Puhelimitse.

Turhamaisuus ennen kaikkea !

Yhteystiedot

Iso-heikkiläntie 8, TURKU
2. kerros
(Würth samassa kiinteistössä)
040 7020 652
(ei tekstariasiointia)
Karttalinkki

Aukioloajat

Salonki on avoinna sovitusti ajanvarauksien mukaan. Katso alta avoimia aikoja ja varaa itsellesi sopiva ajankohta.
AJANVARAUS
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram